Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Υπεγραφη από τον Δήμαρχο Γ.Δημαρά η σύμβαση γα την κατασκευή του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αγυιάς




Tη σύμβαση για την κατασκευή του νέου σχολικού συγκροτήματος στο οποίο θα στεγαστεί το 16ο Δημοτικό Σχολείο Αγυιάς υπέγραψε ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς ενώπιον πλήθους γονέων, δασκάλων, και μαθητών, χθες Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 στις 8.30 μ.μ., στο Δημοτικό Σχολείο στην Αγυιά, με τον ανάδοχο που εξελέγη από τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Με τη δρομολόγηση κι αυτού του έργου η Δημοτική Αρχή ικανοποιεί ένα αίτημα πολλών ετών των κατοίκων της περιοχής της Αγυιάς, το οποίο παρέμενε ανεκπλήρωτο όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Παρόντες στην υπογραφή ήταν και οι Αντιδήμαρχοι: Έργων, Βασίλης Λοτσάρης, και Περιβάλλοντος, Γιώργος Σιγαλός.

Η σύμβαση είναι ύψους 3.083.888,55 ευρώ, το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, και η εταιρεία που ανέλαβε να το κάνει είναι η Γ. Λαδόπουλος Α.Τ.Ε.. Ο χρόνος κατασκευής είναι 750 ημέρες και αυτός άρχισε χθες από την υπογραφή της σύμβασης. Δηλαδή το νέο σχολείο αναμένεται να παραδοθεί σε δυο χρόνια περίπου.

Μετά το Δημοτικό Σχολείο Βραχνεΐκων, το 16ο Δημοτικό Σχολείο Αγυιάς είναι το δεύτερο σχολείο που δημοπρατεί η Δημοτική Αρχή εντάσσοντάς το στο ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: