Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

O Δήμαρχος στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ταραμπούρας



Λύσεις σε προβλήματα καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής Ταραμπούρα έδωσε, αλλά και δρομολόγησε ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, μετά τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του Εκπολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως Σύλλογο πρότυπο και τους απένειμε προφορικούς επαίνους για το γεγονός ότι με πρωτοβουλία τους συμμετέχουν ενεργά στη συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων της συνοικίας, ενώ πραγματοποιεί και άλλες ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Συλλόγου ο Δήμαρχος άκουσε αυτούς να τονίζουν την ικανοποίησή τους από το Δήμο για τις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου κλπ, ενώ οι κάτοικοι έθεσαν στον κ. Δημαρά και τρία ζητήματα που τους απασχολούν ζητώντας άμεσες λύσεις σε αυτά.

Πρόκειται για:
  1. Τη μεταφορά της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου, κάτι για το οποίο ο Δήμαρχος έδωσε εντολή στους αρμόδιους αντιδημάρχους που τον συνόδευαν να δοθεί λύση στο αμέσως επόμενο διάστημα.
  2. Για τη συνδρομή της ΔΕΥΑΠ για τις αποφράξεις, κάτι το οποίο με την παρέμβαση του Δημάρχου έγινε.
  3. Για την αποκατάσταση του εσωτερικού οδοστρώματος (λακκούβες) στις Εργατικές Κατοικίες, θέμα για το οποίο ο κ. Δημαράς είπε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Γ. Σιγαλό, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ικανοποιηθούν οι κάτοικοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: