Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση καταστηματαρχών πεζοδρόμου Παντανάσσης







Mε   μεγάλη  επιτυχία και παρόντος του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των καταστηματαρχών στον πεζόδρομο της Παντανάσσης, μεταξύ των οδών Κορίνθου και Μαιζώνος.
Οι καταστηματάρχες συμφώνησαν φέτος να φωτίσουν τον πεζόδρομο με έναν ιδιαίτερο και καλλιτεχνικό τρόπο.

Με αφορμή αυτή την εγκατάσταση φωτισμού, διοργάνωσαν χθες το απόγευμα εορταστική εκδήλωση με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων και την συμμετοχή της  μπάντας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν πλήθος πολιτών οι οποίοι επιβράβευσαν την προσπάθεια των καταστηματαρχών που, όπως είπε και ο Δήμαρχος έστειλαν μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας, αλλά και προσφοράς στην χριστουγεννιάτικη εικόνα της πόλης.
Εκ μέρους των καταστηματαρχών, η κ. Κούκου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Δημαρά και τον αντιδήμαρχο κ. Στανίτσα για την στήριξη της εορταστικής εκδήλωσης.
«Εμείς οι καταστηματάρχες της Παντανάσσης αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι για να αναδείξουμε την ομορφιά του δικού μας πεζόδρομου. Όλοι μαζί συνεργαστήκαμε, 12 διαφορετικοί άνθρωποι, και είμαστε περήφανοι για το φως που δώσαμε με την παρέμβασή μας. Τίποτε βεβαίως δεν θα είχαμε καταφέρει αν δεν μας είχαν στηρίξει και οι ιδιοκτήτες των κτιρίων.
Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που η δική μας προσπάθεια έγινε δική τους απόφαση και έτσι δεν είμαστε μόνο 12 καταστηματάρχες αλλά 24 πολίτες που υιοθετήσαμε τον πεζόδρομό μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: