Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Παγκόσμια Ημέρα 3ης ηλικίας στον Δήμο Πατρέων


Με ξεχωριστό τρόπο ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων τίμησε τους ηλικιωμένους δημότες - με αφορμή την παγκόσμια μέρα τρίτης ηλικίας – σε μια μεγάλη εκδήλωση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης 1 Οκτωβρίου 2013 στον χώρο εστίασης «Αστέρια Live» .
Η αίθουσα κατακλύστηκε από περισσότερα από 700 μέλη των τριών ΚΑΠΗ της Πάτρας, που με τον παλμό τους και την αστείρευτη ενεργητικότητά  τους διασκέδασαν, χόρεψαν και τραγούδησαν μέχρι αργά το βράδυ.
Ήταν μια διέξοδος από τα προβλήματα και την καθημερινότητα, όπως τόνισε η οικοδέσποινα της βραδιάς και πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Αναστασία Παπαντωνοπούλου, η οποία επεσήμανε την ανάγκη διεύρυνσης και διατήρησης δομών που υποστηρίζουν την Τρίτη Ηλικία  και δεσμεύθηκε για τη  συνέχιση  κάθε απαραίτητης δράσης προς όφελος των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας.
Ο Δήμαρχος Πατρέων Ιωάννης Δημαράς, ο οποίοςτίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, δήλωσε στο πολυπληθές κοινό,  πως η τρίτη ηλικία έχει ανάγκη όσο ποτέ στήριξη και ανάπτυξη δομών σε μια πόλη με περίπου 55.000 ηλικιωμένους και με χώρα σαν την Ελλάδα που γερνάει συνεχώς!
Τους ηλικιωμένους πρωταγωνιστές της βραδιάς τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Πατρέων κ.κ. Γ. Σιγαλός, Χαρ. Στανίτσας, Θεοχ. Μασσαράς, Παν. Βαφέας, οι δημοτικοί σύμβουλοι  κ.κ. Γεωργία Χρυσανθακοπούλου, Παναγιώτα Δροσοπούλου, Σπ. Πολίτης, Παν. Ξυπολιάς, Mαριάννα Σταματιάδου, ο περιφερειακός σύμβουλος Γεράσιμος Φεσσιάν, η Υποδιοικήτρια της 6ης ΥΠΕ κα Λένα Αλμπάνη, ο πρώην πρόεδρος του ΚΑΠΗ Νικόλαος Ζωγράφος, ενώ τον Μητροπολίτη Πατρών εκπροσώπησε ο Αιδεσιμολογιότατος  π. Κωνσταντίνος.
Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση υλοποιήθηκε με  την πολύ ευγενική χορηγία και συνδρομή επαγγελματιών της περιοχής  μας, οι οποίοι στους δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουμε , συνέβαλλαν με τις επιχειρήσεις τους στη διασκέδαση των μελών της Τρίτης Ηλικίας.
O Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων ευχαριστεί  πάρα πολύ  τους  κ.κ.  Ανδριόπουλο  Μιλτιάδη – «Αστέρια Live», Αγγελόπουλο  Δημήτρη - Τροφοδοσίες, Ακταίον  Catering – Πλέγας ,Εντελβάϊς   Ζαχαρστείο, Ζυγούρας  Κρεοπωλείο, ΛΟΥΞ- Μαρλαφέκας, Λιναρδάτος  Αρτοποιείο, Μπαρδάκης   Ζαχαροπλαστείο, Μυλωνάς  Ζαχαρ/στείο, Πλέγας  Ζαχαροπλαστείο, Σιμιτζής   Σούπερ Μάρκετ, Cavino  Οινοποιϊα, Zoomserie  Ζαχαρ/στείο.
Επίσης ευχαριστεί θερμά τον Ανδρέα  Καραχάλιο, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τις μουσικές επιλογές που εκτόξευσαντο κέφι των μελών, την Χορευτική ομάδα του Δήμου Πατρέων με πρωτεργάτη τον Χρήστο Γιαννόπουλο και την ομάδα Ε των Εθελοντών του Δήμου  Πατρέων για τη βοήθειά τους.
Εν κατακλείδι τονίζεται ότι  η οργάνωση  της εκδήλωσης, η ομαλή  κι επιτυχημένη  βραδιά, οφείλεται  στον επαγγελματισμό που επέδειξε όλο το προσωπικό του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: