Φωτό :

Όθωνος κ' Αμαλίας, Πάτρα 1950

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Μήνυμα του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά για τους επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις «Συγχαίρω τους μαθητές της Πάτρας αλλά και ολόκληρης της Αχαΐας  που πέτυχαν στην δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων και για άλλη μια φορά κατέκτησαν υψηλές κορυφές φέρνοντας την περιοχή μας στην εκπαιδευτική πρωτοπορία. Μπροστά στους επιτυχόντες ανοίγονται νέοι ορίζοντες όχι μόνο για την πνευματική τους καλλιέργεια αλλά και για την  διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους, με  νέα ερεθίσματα, εμπειρίες και ευκαιρίες για τη ζωή και το μέλλον τους.
Εύχομαι αυτή η πρώτη μεγάλη επιτυχία τους να είναι η αρχή για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια και στους καθηγητές μας αλλά και στους γονείς που όπλισαν τους μαθητές με γνώση, αγάπη και στήριξη σε όλα τα επίπεδα.
Για τους μαθητές που δεν  τα κατάφεραν φέτος στις εξετάσεις, αξίζουν επίσης συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Η ζωή τους μόλις αρχίζει, βρίσκονται  στην πιο ωραία και δημιουργική ηλικία και όλες οι ευκαιρίες είναι μπροστά τους για να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες σε όποιον τομέα και αν επιλέξουν για να κατακτήσουν κορυφές και να εγγράψουν επιτυχίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: