Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Καλοκαιρινή Γιορτή στον ΣΤ'Δημοτικό Παιδικό Σταθμό του Δήμου Πατρέων

 
Και ο Στ’Δημοτικός Παιδικός Σταθμός του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων  οργάνωσε την καλοκαιρινή του γιορτή.
Η προϊσταμένη, κ.Βάνα Βανδώρου, αλλά και οι κ.κ. Γιάννα Δημητροπούλου και Μαρία Λυχούδα έκλεισαν την σχολική χρονιά μέσα σε γιορταστική ατμόσφαιρα με μικρές και συνάμα ευχάριστες δραματοποιήσεις και από τα δυο τμήματα,  με μηνύματα οικολογικά, με μουσική από τον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο, με ενθύμια και αναμνηστικά, με γλυκά και με αναψυκτικά .
Αποχαιρέτησαν τα μεγαλύτερα παιδιά, ευχαρίστησαν τους γονείς για την καλή συνεργασία όλης της χρονιάς και ευχήθηκαν σε όλους καλό καλοκαίρι.
Θέλω να εκφράσω πραγματικά τα συγχαρητήρια σε όλες τις κυρίες και το βοηθητικό προσωπικό, την κ.Μαρία και την κ.Ελένη για την ειλικρινή και πηγαία αγάπη που έδειξαν στα παιδιά μας και να τους μεταφέρω τα λόγια των γονέων πριν την έναρξη της  γιορτής, πως φέρνουν τα παιδιά τους στον Στ’ ΔΠΣ και αισθάνονται ασφάλεια, πως τα φέρνουν γιατί ο σταθμός αυτός λειτουργεί πολύ καλύτερα από τον καλύτερο και ακριβότερο ιδιωτικό παιδικό σταθμό και πολλά άλλα επαινετικά σχόλια.
Συμφωνώ απόλυτα με τους γονείς και τους διαβεβαιώνω πως όλοι οι Δημοτικοί Σταθμοί του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων λειτουργούν άψογα χάρη στην Προϊσταμένη των Σταθμών κ.Πόπη Λανοπούλου αλλά και στο Δ.Σ που αόκνως  φροντίζει ώστε οι εργαζόμενοι να αισθάνονται ασφαλείς στα εργασιακά τους και πλήρεις ως προς την παροχή κάθε βοήθειας.
















6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στις δασκάλες που όλο αυτό τον χρόνο έδωσαν όλο τον ευατό τους στα παιδάκια αυτά.Καλό καλοκαίρι.
Εμείς οι γονείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις κυρίες και να τους ευχηθούμε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση.
Και του χρόνου πιο δυνατές!

Πόπη Λανοπούλου είπε...

Σας ευχαριστούμε που μας φροντίζετε, μας στηρίζετε ηθικά, μας παρέχετε κάθε βοήθεια και στην παρούσα εκδήλωση για μα μην επιβαρυνθούν οι γονείς τα έξοδα της μικροφωνικής (που μας κάλυπτε ο δήμος μέχρι τώρα) πληρώσατε εσείς.Να είστε καλά.
Πόπη Λανοπούλου

Χαράλαμπος Γερ.Στανίτσας είπε...

Και σε σας αξίζουν συγχαρητήρια κ.Πόπη γιατί καθημερινά στον οργανισμό δίνετε τα πάντα για να λειτουργούν οι σταθμοί σωστά.
Εσεις τους πονάτε τους σταθμούς. Εμείς, θα μπορούσε να πει κάποιος, ενεργούμε πιο πολύ ως πολιτικοί προϊστάμενοι. Σήμερα είμαστε και αύριο θα γυρίσουμε στις δουλειές μας. Εσείς θαμείνετε και πρέπει να συνεχίσετε την καλή δουλειά που κάνετε. Καλή δύναμη σε όλες σας και καλή ξεκούραση τώρα το καλοκαίρι. Το έχετε ανάγκη.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στις.κυρίες και στο ΔΣ για την δουλειά που κάνανε. Τουλάχιστον ο Δημαράς ξέρει να διαλέγει συνεργάτες.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ κρίμα τελικά που δενμπήκες στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Με τα σούργελα που μπήκανε και κάνουν ατνιπολίτευση στον Δημαρά δεν πάμε μπροστά.
Μακάρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να μείνει στην παράταξη όποιος πραγματικά θέλει να βοηθήσει και μπορεί βεβαίως.
Σου έυχομαι ολόψυχα, επειδή βλέπω την μόλις δυο μηνών δράση σου στον κοινωνικό οργανισμό, να μπεις στο Συμβούλιο και να μεταδώσεις εργατικότητα, αφιλοχρηματία και προ παντός όρεξη για δουλειά και όχι για ίντριγκες!

Ανώνυμος είπε...

Πάντα πρωτότυπες ιδέες η Βανούλα.
Απορώ που βρίσκει την όρεξη.
Εγώ έχω αράξει στην καρεκλίτσα του γραφείου μου στο δημόσιο και μόνο που βλππεω τις δράσεις της βανούλας ιδρώνω.