Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Υποδοχή στο Δημαρχείο του τριαθλητή Τάσου Σταθόπουλου



Τον 62χρονο βετεράνο τριαθλητή Τάσο Σταθόπουλο, που θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», υποδέχθηκαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο, οι αντιδήμαρχοι Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, και Ένταξης Μεταναστών Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη και Διοίκησης και Επικοινωνίας Χαράλαμπος Στανίτσας.
Ο τριαθλητής έφτασε στην Πάτρα με ποδήλατο, προερχόμενος από το Αλεποχώρι. Οι αντιδήμαρχοι τον συνεχάρησαν για τη δύναμή του, ψυχής και σώματος, στην προσπάθειά του να βοηθήσει έμπρακτα τη «Φλόγα», στο έργο της.

Ο Τάσος Σταθόπουλος, παρά την γνωστή (μερική) αναπηρία του σε δεξί χέρι και πόδι θα καλύψει τις αποστάσεις του Ultraman Triathlon.
Χθες το μεσημέρι ξεκίνησε τον αγώνα του κολυμπώντας 10 χιλιόμετρα την απόσταση Ψάθα - τέρμα Αλεποχωρίου Αττικής. Στη συνέχεια ποδηλάτησε από Αλεποχώρι μέχρι Πάτρα και από την Πάτρα μέχρι τη Βάρδα Ηλείας και επιστροφή στην Κόρινθο, συνολικά 420 χιλιόμετρα. Από την Κόρινθο θα καλύψει τρέχοντας τα 84 χιλιόμετρα για να τερματίσει στον ξενώνα της «Φλόγας» στην Αθήνα αύριο το πρωί.
Το όλο εγχείρημα θα διαρκέσει 35-40 ώρες αγωνιστικής δράσης με μικρά διαλύματα. Συνοδοί στην ατομική του υπέρβαση για κάθε βοήθεια θα είναι οι άξιοι Σπαρταθλητές, Τάκης Σκουλής (Δάσκαλοs των Ελλήνων δρομέων) και Σπύρος Σπυρόπουλος που αναβίωσαν τρέχοντας τον Φειδιππίδιο άθλο Αθήνα- Σπάρτη- Αθήνα 490 χιλιόμετρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: