Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ζωντανεύει ξανά μετά από 20 χρόνια το Κάμπινγκ της Αγυιάς


Ένας σημαντικός χώρος για τους πολίτες της Πάτρας, σημείο αναφοράς για την ψυχαγωγία τους, ιδίως κατά τη θερινή περίοδο, ζωντανεύει ξανά μετά από 20 χρόνια και πρόκειται να αποδοθεί στους Πατρινούς ως  χώρος αναψυχής και περιπάτου.

Ο χώρος του πρώην κάμπινγκ της Αγυιάς, ο οποίος δημοπρατήθηκε και επαναλειτουργεί,  θα δώσει ξανά ζωή στην  πόλη και αναμένεται να αναπτύξει όλη την παραλιακή ζώνη, λειτουργώντας παράλληλα ως σημείο ανάπτυξης δράσεων και δραστηριοτήτων για όλες τις κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες.
Σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκμίσθωσης του καφεστιατορίου στην συγκεκριμένη περιοχή με την παράδοση από τον αρμόδιο  αντιδήμαρχο Οικονομικών Παναγιώτη Βαφέα, των κλειδιών στην νέα ενοικιάστρια Παρασκευή Ευθυμίου μετά τη δημοπρασία που προηγήθηκε.

Ο χώρος θα ανακαινιστεί και θα αναβαθμιστεί ενώ το καφεστιατόριο θα λειτουργήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το φετινό καλοκαίρι στο χώρο του κάμπινγκ  παραχωρήθηκε εκθετήριο  τοπικών προϊόντων στο Επιμελητήριο Αχαΐας με στόχο την γνωριμία των πολιτών με τους παραγωγούς και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

Παράλληλα και μέχρι τέλος Αυγούστου, θα συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους στο χώρο και τα μέλη των τριών ΚΑΠΗ του Δήμου Πατρέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: