Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

Σχετικά με την απόρριψη τροπολογιών για το θαλάσσιο μετωποΑπό την πρώτη στιγμή ο Δήμος της Πάτρας επιμένει ότι οριστική λύση στο θέμα της παραχώρησης του θαλασσίου μετώπου μπορεί να δοθεί μόνο με την προώθηση από το  Υπουργείο Οικονομικών που είναι αρμόδιο (και όχι από τα Υπουργεία Τουρισμού, Ναυτιλίας κ.α) νομοθετικής ρύθμισης με την οποία θα είναι δυνατή η παραχώρηση παραθαλάσσιων εκτάσεων για πλήρη διαχείριση   από τους ΟΤΑ.
Ο Δήμαρχος της Πάτρας κ. Γιάννης Δημαράς ασκεί συνεχώς πιέσεις και προωθεί μέσω της ΚΕΔΕ αυτή την λύση καθώς είναι η μόνη ρεαλιστική και οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος.
Σε ό,τι αφορά την στάση των κυβερνητικών στελεχών απέναντι στο θέμα, υπενθυμίζονται οι δεσμεύσεις που κατά καιρούς έχουν αναληφθεί,  όπως από τον τότε Υπουργό Οικονομικών και πρώην και νυν  αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Βενιζέλο.
Για άλλη μια φορά η Πάτρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την προκλητική αναξιοπιστία κυβερνητικών στελεχών πρώτης γραμμής που οφείλουν να απολογηθούν  στους πολίτες της πόλης μας, για την δίγλωσση στάση τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: