Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ



  
            Το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς  της Διεύθυνσης Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων, υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού κ.Θεοχάρη Μασσαρά, στα πλαίσια του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας Τμήματος Γυμναστικής για Γυναίκες.
          Στόχος του προγράμματος η αξιοποίηση του ελεύθερο χρόνο της γυναίκας, καταπολεμώντας το άγχος, βελτιώνοντας τη φυσική κατάσταση και διατήρηση της σωματικής της διάπλασης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες .
            Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνεται από Εξειδικευμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Δημοτικούς Υπαλλήλους του Τμήματος Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς. στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
            Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να λάβουν σχετικές πληροφορίες στα
τηλ.2610 313404,2610 342270 ή στα γραφεία του Τμήματος Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (είσοδος από οδό Ρίτσου).

Απαραίτητα Δικαιολογητικά Εγγραφής

Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.105, η οποία συμπληρώνεται κατά την Αίτηση   Εγγραφής.

Αίτηση Εγγραφής

Αντίγραφο Α.Δ.Τ.

Ιατρική βεβαίωση παθολόγου ή καρδιολόγου


Το τμήμα Γυμναστικής για Γυναίκες, θα λειτουργεί κάθε Τρίτη 8:30-11:00 π.μ. στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, στην αίθουσα του 7ου ορόφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: