Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

7200 τσάντες ανακύκλωσης μοιράστηκαν στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων







Με πολύ ενδιαφέρον υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Τριών Ναυάρχων, των Υψηλών Αλωνίων και της περιοχής του Αρχαίου Ωδείου, τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων, και ενημερώθηκαν για την εκστρατεία ανακύκλωσης που έχει ξεκινήσει ο Δήμος με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής, την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης και την εξοικονόμηση πόρων για τους δημότες.
Η εξόρμηση στις προαναφερθείσες περιοχές έγινε χθες Τετάρτη το απόγευμα και τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος μοίρασαν 7.200 τσάντες ανακύκλωσης, μπλούζες κι άλλο υλικό.
Μετά την ενημερωτική εκστρατεία δόθηκε χορευτική παράσταση στις 9 το βράδι στην πλατεία Ψηλών Αλωνίων στην οποία υπήρξε μαζική συμμετοχή δημοτών, πολλοί εκ των οποίων χόρεψαν μαζί με τα μέλη του Χορευτικού του Δήμου.
Μιλώντας προς τους παρευρισκόμενους ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους και τους παρότρυνε να στηρίξουν τη δράση του Δήμου για την Ανακύκλωση, εξηγώντας τα πολλαπλά οφέλη που θα αποφέρει αυτή για την πόλη και τα νοικοκυριά της.
Παρόντες στις εκδηλώσεις στα Ψηλά Αλώνια ήταν οι Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Φίλιας, Παναγιώτης Βαφέας, και Χαράλαμπος Στανίτσας.
Η επόμενη εξόρμηση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη στην περιοχή της Αρόης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: