Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πατρέων





Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πατρέων επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Δημαράς, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Παιδείας, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης κ. Ανδρέα Φίλια και Διοίκησης και Επικοινωνίας κ. Χαράλαμπο Στανίτσα.
Ο Δήμαρχος παρακολούθησε την εκπαίδευση των μαθητών του 51ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας και συνομίλησε μαζί τους, για την εμπειρία τους, όπως και με τους εκπαιδευτές, για το πώς δέχονται την εκπαίδευση τα παιδιά.
Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πατρέων είναι από τα ελάχιστα πάρκα στην Ελλάδα που λειτουργεί και μάλιστα καθημερινά.
Είναι σε λειτουργία εδώ και τρία χρόνια, όμως φέτος, είναι η πρώτη χρονιά, που η εκπαίδευση των μαθητών ξεκίνησε από την αρχή της σχολικής χρονιάς τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί με το τέλος της, τον Ιούνιο.
Η εκπαίδευση των 2.093 μαθητών, από όλα τα σχολεία του Δήμου, γίνεται από ειδικούς εκπαιδευτές, που παρακολούθησαν σεμινάρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από δημοτικούς αστυνομικούς και εθελοντές πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: