Φωτό :

Όθωνος κ' Αμαλίας, Πάτρα 1950

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Η ανακύκλωση σε 3.000 σπίτια στον Καστελλόκαμπο
 
Από 3.000 σπίτια στο Δυτικό  και Ανατολικό Καστελλόκαμπο, την Ανατολική και Δυτική Παρ. Προαστείου, τον Άγιο Παντελεήμονα, το Προάστειο, το Κοτρώνι, και τα Μποζαίτικα, πέρασαν την χθες Κυριακή, το απόγευμα τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος του Δήμου Πατρέων, μοιράζοντας υλικό για την ανακύκλωση κι ενημερώνοντας τους κατοίκους προτρέποντάς τους να συμμετέχουν στη δράση αυτή στην οποία δίνει ιδιαίτερο βάρος ο Δήμος στοχεύοντας στην ποιότητα ζωής, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην εξοικονόμηση πόρων.
Μετά την εξόρμηση τα χορευτικά του Δήμου έδωσαν παράσταση στις 9.30 το βράδυ στην πλατεία Πετμεζά στον Καστελλόκαμπο χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αχιλλέας Γεωργακόπουλος και άλλα στελέχη του Δήμου.
Μιλώντας, πριν την εκδήλωση, προς τους κατοίκους, ο κ. Δημαράς τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την υπόθεση της ανακύκλωσης, τόνισε τα θετικά αυτής και κάλεσε όλους να συμμετέχουν στη δράση, ώστε να πάψει να επιβαρύνεται το περιβάλλον με υλικά που είναι ανακυκλώσιμα, να μειωθεί ο όγκος των απορριμμάτων που πηγαίνουν στο ΧΥΤΑ, και να μειωθεί το κόστος της διαχείρισης αυτών για τους ίδιους τους δημότες.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε επίσης τα μέλη του Χορευτικού του Δήμου Πατρέων, τους εθελοντές του Δήμου για τη συμμετοχή τους στη δράση, καθώς και τον Ερυθρό Σταυρό για τη συνεχή παρουσία του στις εκδηλώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: