Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Απάντηση στον Κ.Χριστόπουλο για τον υποτιθέμενο ΣΜΑ εντός του λιμανιού!


Απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» του κ. Κώστα Χριστόπουλου, με την οποία υποστηρίζεται ότι λειτουργεί ΣΜΑ (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων) εντός της λιμενικής ζώνης στο ύψος της οδού Καρόλου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία η καταγγελία της δημοτικής παράταξης του κ. Χριστόπουλου περί δήθεν ύπαρξης ΣΜΑ στο χώρο της λιμενικής ζώνης. Φαίνεται ότι ο κ. Χριστόπουλος δεν γνωρίζει καν τι είναι ΣΜΑ. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι έχει μπερδέψει τους ΣΜΑ με τα κοντέϊνερ των φέρι μποτ, στα οποία συλλέγουν τα απορρίμματά τους τα πλοία και τα οποία, όταν αυτά γεμίσουν, μεταφέρονται από εργολάβο, με φορτηγό, σε χώρους υποδοχής απορριμμάτων. Θυμίζουμε δε στον κ. Χριστόπουλο ότι ο συγκεκριμένος χώρος για τον οποίο καταγγέλλει το Δήμο είναι ακόμη χώρος ευθύνης του ΟΛΠΑ και του θυμίζουμε επίσης ότι ο Δήμος Πατρέων έχει απαντήσει αρνητικά τα απορρίμματα αυτά των φέρι μποτ να εναποτίθενται στο ΧΥΤΑ  της Ξερόλακκας.
Αν συνεχίσει με αυτό τον τρόπο ο κ. Χριστόπουλος, δεν θα εκπλαγούμε εάν φθάσει να «βαπτίσει» μικρούς ΣΜΑ και τους κάδους απορριμμάτων!...».

«Ο κ. Χριστόπουλος μετά τη γκάφα του με το δήθεν ΣΜΑ στη λιμενική ζώνη δεν συνετίστηκε και συνεχίζει να υποπίπτει σε νέες γκάφες εγκαλώντας τη Δημοτική Αρχή για πράγματα που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.
Έτσι ο κ. Χριστόπουλος αποδεικνύει, για μια ακόμη φορά, πως ούτε ασχολείται, ούτε γνωρίζει, ούτε έχει την πρόθεση να ασχοληθεί σοβαρά με τα ζητήματα που αφορούν τους Πατρινούς πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: