Φωτό :

Όθωνος κ' Αμαλίας, Πάτρα 1950

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

5.500 τσάντες ανακύκλωσης διανεμήθηκαν στις περιοχές Κουκούλι-Μπεγουλάκι-Μακρυγιάννη-Κρύα Ιτεών

Στις περιοχές: Εθνικό Στάδιο, ΤΕΙ, Μπεγουλάκι, Ακρωτήρι – Μακρυγιάννη, Μέμου, και Κρύα Ιτεών πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 10 Ιουνίου, από τις 6.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ., η έβδομη μέρα διανομής υλικού για την εκστρατεία υπέρ της Ανακύκλωσης που γίνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων.

Στη χθεσινή εξόρμηση των μελών του Χορευτικού Τμήματος, που εθελοντικά συμμετέχουν στην ενημέρωση των πολιτών και τη διανομή υλικού για την Ανακύκλωση, συμμετείχαν κι εθελοντές από την ΟΙΚΙΠΑ (ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ) και μοιράστηκαν 5.500 τσάντες ανακύκλωσης καθώς και άλλο υλικό.

Μετά τη διανομή υλικού έγινε, στις 9 το βράδυ, εκδήλωση στην πλατεία Ελλήνων Γλυπτών στη συνοικία Μακρυγιάννη, στην οποία χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αχιλλέας Γεωργακόπουλος ενώ ακολούθησε χορευτική παράσταση από το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Πατρέων.
Το βάρος πλέον δίνεται στην εξόρμησης της Δευτέρας 17 Ιουνίου, η οποία θα γίνει στην πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αγίας Σοφίας και υπολογίζεται να μοιραστούν 10.000 τσάντες Ανακύκλωσης, μπλουζάκια, καπέλα, και ενημερωτικό υλικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: