Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη Δημάρχου στον Διοικητή του Νοσοκομείου " Άγιος Ανδρέας"



Τον διοικητή και τον αναπληρωτή διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πάτρας «Άγιος Ανδρέας», Απόστολο Λέτσιο και Βασίλειο Καραμπελιά, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Χαράλαμπο Στανίτσα.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος της πόλης, και κυρίως για τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό γεγονός που προκαλεί επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των ασθενών, ιδιαίτερα τις ημέρες που το Νοσοκομείο εφημερεύει.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» ενημέρωσε επίσης τον κ. Δημαρά για  την εντός των επόμενων ημερών εγκατάσταση του εργολάβου στο 7οροφο του κτηρίου του «Αγιος Ανδρέας» το οποίο έχει πληγεί από το σεισμό της 8ης Ιουνίου του 2008.

Ο κ. Λέτσιος από την πλευρά του ζήτησε από το Δήμαρχο τη συνδρομή των αρμόδιων δημοτικών υπηρεσιών για την επίλυση περιστασιακών προβλημάτων που προκύπτουν στο Νοσοκομείο.

Ο κ. Δημαράς αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της διοίκησης του  νοσοκομείου, ζήτησε τη συνδρομή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος στην κατά το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των δυο κινητών μονάδων υγείας που θα προμηθευτεί ο Δήμος Πατρέων, καθώς και  την άμεση προτεραιότητα εξυπηρέτησης των κακοποιημένων γυναικών που εισέρχονται στον αντίστοιχο ξενώνα που μόλις εγκαινίασε ο Δήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: