Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Συνάντηση του Γ.Δημαρά με τους Εκπ.Συλλόγους Βελβιτσίου και Θ.Κορυδαλλέως




Λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Βελβιτσίου, καθώς και τους κατοίκους της περιοχής της οδού Κορυδαλλέως δρομολόγησε ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, επισκεπτόμενος τις δύο συνοικίες του Δήμου όπου είχε γόνιμο διάλογο με τους δημότες και τους εκπροσώπους τους για όλα τα θέματα που αφορούν και άπτονται των υπηρεσιών του Δήμου.

ΒΕΛΒΙΤΣΙ

Συγκεκριμένα στο Βελβίτσι οι κάτοικοι ενημέρωσαν το Δήμαρχο ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με κατολισθήσεις από τις οποίες υπάρχει κίνδυνος να διακοπεί περιστασιακά η επικοινωνία του χωριού με την Πάτρα και τις άλλες περιοχές.
Ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα για τους κατοίκους του Βελβιτσίου είναι η έλλειψη αστικής συγκοινωνίας.
Επίσης οι κάτοικοι τόνισαν στον Δήμαρχο και τον κίνδυνο υπερχείλισης του Χαράδρου εξαιτίας των βροχοπτώσεων. Για το θέμα αυτό ο κ. Δημαράς έδωσε εντολή στην υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας να διευθετήσει με τα μηχανήματά που διαθέτει τη ροή στην κοίτη του Χαράδρου και να ενισχύσουν τα αναχώματα, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος πλημμύρας.
Για το θέμα των κατολισθήσεων ο Δήμαρχος έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να εξετάσουν το θέμα, ενώ για την αστική συγκοινωνία είπε ότι θα κάνει παρέμβαση στο Αστικό ΚΤΕΛ.
Κατά την επίσκεψή του στο Βελβίτσι τον Δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Αχιλλέας Γεωργακόπουλος και Χαράλαμπος Στανίτσας καθώς και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, Νίκος Κωστόπουλος.

ΚΟΡΥΔΑΛΛΕΩΣ

Ο Δήμαρχος είχε συνάντηση με το προεδρείο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Θεόφιλος Κορυδαλλεύς» στην περιοχή της οδού Κορυδαλλέως στα Μποζαΐτικα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των κατοίκων έθεσαν θέματα έλλειψης κοινόχρηστων χώρων, μίλησαν για την ύπαρξη προβλημάτων με μη διανοιγμένους δρόμους, ζήτησαν επέκταση του δικτύου αποχέτευσης, σημείωσαν ότι υπάρχει έλλειψη πεζοδρομίων στην οδό Κορυδαλλέως από το 16ο Γυμνάσιο μέχρι την οδό Πανεπιστημίου, ζήτησαν την τοποθέτηση κορυνών για οριοθέτηση πεζοδρομίου στην οδό Θανοπούλου.
Ο Δήμαρχος είπε ότι τα ζητήματα θα αντιμετωπιστούν στα πλαίσια και των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου, ενώ πληροφόρησε τους κατοίκους ότι έχει βγει εργολαβία για διάνοιξη της οδού Αντώνη Τρίτση. Ο κ. Δημαράς είπε επίσης ότι έχει δρομολογηθεί η κυκλοφοριακή ρύθμιση με την οποία η οδός Κορυδαλλέως θα είναι μόνο άνοδος από την οδό Πανεπιστημίου μέχρι το σχολείο και η οδός Θεοκρίτου θα είναι κάθοδος.
Στη συνάντηση με τους κατοίκους και τους εκπροσώπους του πολιτιστικού Συλλόγου το Δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σιγαλός, Χαράλαμπος Στανίτσας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: