Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη Γιάννη Δημαρά στην Νεάπολη και στον Καστελλόκαμπο



Την περιοχή Νεάπολη Συχαινών και τον Καστελλόκαμπο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, στο πλαίσιο των επαφών του με τους δημότες και τους τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους για την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν κάθε περιοχή.

Ο κ. Δημαράς συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Αχιλλέα Γεωργακόπουλο και Γιώργο Σιγαλό, επισκέφθηκε αρχικά το Σύλλογο της Νεάπολης Συχαινών και είχε συζήτηση με τους εκπροσώπους του. Οι κάτοικοι αναγνώρισαν την προσπάθεια που καταβάλουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, κι έθεσαν στο Δήμαρχο αιτήματα όπως:
- Η διαμόρφωση χώρου για τη δημιουργία Παιδικής Χαράς
- Αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων (κλείσιμο λακκουβών, κλπ.).
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του τόνισε ότι εν ευθέτω χρόνω και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Δήμου οι αρμόδιες υπηρεσίες θα κάνουν τις απαραίτητες παρεμβάσεις.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος και οι δύο αντιδήμαρχοι επισκέφθηκαν την περιοχή του Καστελλόκαμπου και είχαν συνάντηση με το προεδρείο του Συλλόγου και κατοίκους.
Οι κάτοικοι εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για το μεγάλο έργο της αποχέτευσης που προχωρά στην περιοχή τους, ενώ ζήτησαν, στο μέτρο του δυνατού, να δοθεί περισσότερο βάρος σε ζητήματα καθημερινότητας καθότι ο Καστελλόκαμπος το καλοκαίρι υποδέχεται πολλούς πολίτες στην παραλιακή του ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: