Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Περιοδεία Δημάρχου Γ.Δημαρά στην περιοχή της Τέρψης




Την συνοικία της Τέρψης επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Σιγαλό, στο πλαίσιο των επαφών του με τους δημότες και τους τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Εκεί, συναντήθηκαν με τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέρψης, με τους οποίους, συζήτησαν τα προβλήματα της περιοχής, τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, αναγνωρίζοντας παράλληλα τα όσα έχουν γίνει από πλευράς Δημοτικής Αρχής, στο πλαίσιο της δεινής οικονομικής κατάστασης του Δήμου.

Τα κυριότερα ζητήματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου είναι τα εξής:
-Διάνοιξη της οδού Ναυαρίνου, έργο που έχει συμπεριληφθεί στις εργολαβίες και αναμένεται η έναρξη των εργασιών, εντός του επόμενου μήνα.
-Ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Κοντογούρη, που έχει μείνει από προηγούμενη εργολαβία του 2010.
-Να εξωραϊστεί η πλατεία Μεταξά, που βρίσκεται μεταξύ, των οδών Κοντογούρη και Πρέσπας.
-Να οριοθετηθεί το πεζοδρόμιο της οδού Παρνασσού.
-Να πλένονται συχνότερα οι κάδοι απορριμμάτων, αλλά και να οριοθετηθούν οι θέσεις στις οποίες έχουν τοποθετηθεί, καλύτερα.
-Να επισκευαστούν φρεάτια της ΔΕΥΑΠ, που έχουν καταστραφεί.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε για την ικανοποίηση των αιτημάτων των κατοίκων και έδωσε εντολή, πλην της διάνοιξης της οδού Ναυαρίνου, που έχει ήδη δρομολογηθεί, να προγραμματιστούν και τα υπόλοιπα, για να πάρουν τον δρόμο της υλοποίησης.

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος, περπάτησαν σε όλη την περιοχή, προκειμένου να δουν από κοντά τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους, δίνοντας την ευκαιρία στον κ. Δημαρά και τον κ. Σιγαλό, να συνομιλήσουν με δημότες, εκτός των ανθρώπων του Συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: