Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Δυο άνθρωποι του αθλητισμού στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά. Αντωνακόπουλος και Κακουλίδης



Στο πλευρό της παράταξης «Τώρα, για την Πάτρα!» και του Γιάννη Δημαρά τάσσονται δύο άνθρωποι του αθλητισμού στην Πάτρα, ο  προπονητής της εθνικής ομάδας του Tae Kwon Do Kώστας Αντωνακόπουλος και ο επί σειρά ετών προπονητής υδατοσφαίρισης,  Γιώργος Κακουλίδης.

Ο κ. Κώστας Αντωνακόπουλος, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Τώρα, για την Πάτρα!» στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Ο κ. Αντωνακόπουλος, είναι δάσκαλος Tae Kwon Do. Το 1987 ίδρυσε στην Πάτρα τον Αθλητικό Σύλλογο «Αστραπή», ο οποίος λειτουργεί έως σήμερα με διακρίσεις αθλητών του σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Από το1996 έως το 2004 διετέλεσε Προπονητής Εθνικής Πανεπιστημιακής Ομάδας και έφερε τα πρώτα παγκόσμια μετάλλια στη χώρα μας  με δικό του αθλητή.

Διοργάνωσε με δική του πρωτοβουλία και σε συνεργασία με την ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ, τα εξής Πρωταθλήματα: το 1997 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων στην Πάτρα, το 2000 το Ευρωπαϊκό Αντρών/Γυναικών στην Πάτρα και το 2003 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντρών/Γυναικών στην Πάτρα. Το 2004 με δική του πρωτοβουλία διεκδίκησε και κέρδισε την οργάνωση του Παγκοσμίου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος στην πόλη μας. Tο 2013 έφερε εις πέρας την  οργάνωση και διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων/Νεανίδων και Αντρών/Γυναικών στην Πάτρα, με τη μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών στο άθλημα.

Από το 1998 έως το 2012 διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο συγκεντρώνοντας κάθε τετραετία τους περισσότερους σταυρούς. Την τελευταία δεκαετία συμμετείχε ως αρχηγός αποστολής σε πάνω από 10 διοργανώσεις σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Από το 2014 ορίστηκε Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ταε Κβον Ντο.

Επίσης, διατελεί μέλος της Καρναβαλικής Επιτροπής τα τελευταία 7 έτη.  

Σε δήλωσή του αναφέρει σχετικά με την υποψηφιότητά του:

Ο Γιάννης Δημαράς, δεν είναι πολιτικάντης, ούτε κυνηγός της καρέκλας. Είναι άνθρωπος της δουλειάς και της συλλογικής προσπάθειας για μια καλύτερη Πάτρα.
Παρέλαβε έναν Δήμο με χιλιάδες προβλήματα σε μια δύσκολη εποχή, με τραγικές περικοπές πόρων και κατάφερε μαζί με τους συνεργάτες του να τον νοικοκυρέψει και  να τον βάλει σε τάξη.

Και παράλληλα, κατάφερε να ξεκολλήσει έργα που βάλτωναν επί χρόνια, όταν ήταν η εποχή των παχέων αγελάδων και να τα βάλει σε τροχιά υλοποίησης.

Και πάνω απ΄όλα, κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό ιδίως στις μέρες μας, είναι ένας άνθρωπος αδιαμφισβήτητης εντιμότητας και καθαρότητας και ίσως για αυτό το λόγο δέχθηκε και τόσο μεγάλη πολεμική.

Αυτά τα χαρακτηριστικά,  πιστεύω ότι πρέπει να έχει ένας Δήμαρχος για να αλλάξει επιτέλους το τοπίο με τους καρεκλοκένταυρους και να πάμε στους ανθρώπους που δεν κάνουν θόρυβο, αλλά κάνουν δουλειά για την Πάτρα και τους ανθρώπους της.
Για αυτό και τάσσομαι στο πλευρό του σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές για την Πάτρα και την Αυτοδιοίκηση.

Πιστεύω ότι μπορώ να δώσω πολλά μέσα από τα παράταξη, ιδίως στο κομμάτι του αθλητισμού αξιοποιώντας την εμπειρία μου από τις διοργανώσεις αλλά και από την ελληνική ομοσπονδία και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για μια καλύτερη Πάτρα, ανθρώπινη και δημιουργική.

Τη στήριξή του στον Γιάννη Δημαρά και την παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» εκφράζει με δήλωσή του και ο προπονητής υδατοσφαίρισης κ. Γιώργος Κακουλίδης.

Aναφέρει συγκεκριμένα:  «Ο Γιάννης Δημαράς, ένας εκ των ικανοτέρων της πόλης μας για τον δημαρχιακό θώκο ανέλαβε την δημαρχεία της Πάτρας στην πλέον δύσκολη περίοδο των τελευταίων δεκαετιών.

Με εντιμότητα που δεν αμφισβητείται χειρίστηκε σοβαρά και δύσκολα προβλήματα χωρίς δυστυχώς να έχει τον χρόνο αλλά και την απαιτούμενη χρηματοδότηση να ολοκληρώσει το έργο του.

Για τους παραπάνω λόγους στηρίζω την υποψηφιότητα του Γιάννη Δημαρά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: