Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Σύσκεψη με τους Προέδρους των Νοτίων Συνοικιών στα Βραχνέικα


Δύο μείζονα ζητήματα που αποτελούσαν και αιτήματα των δημοτών των νοτίων περιοχών του Δήμου Πατρέων, η επέκταση του Προαστιακού και η σύνταξη μελέτης για την κατασκευή του αγωγού λυμάτων δρομολογήθηκαν ήδη. Αυτό τόνισε στη σύσκεψη που είχε, χθες Πέμπτη το απόγευμα, στα Βραχνέϊκα, με τους αιρετούς των νοτίων συνοικιών του Δήμου ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς.
Συγκεκριμένα ο κ. Δημαράς ανέφερε τις πρωτοβουλίες του Δήμου για την επέκταση του Προαστιακού, ενώ ενημέρωσε τους τοπικούς εκπροσώπους ότι άνοιξε από την Περιφέρεια η διαδικασία πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για τον Προαστιακό. Επίσης ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι υπέγραψε με την ανάδοχο εταιρεία την σύνταξη μελέτης για την επέκταση του αποχετευτικού δικτύου στα Βραχνέϊκα, στο Μονοδένδρι, στα Ροΐτικά, στην Παραλία, στα Δεμένικα και στην Οβρυά, ενώ τόνισε ακόμη ότι στις προτεραιότητες του Δήμου για τις συγκεκριμένες συνοικίες είναι και η Καθαριότητα.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των Τοπικών Συμβουλίων έθεσαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με καθυστερήσεις στην συλλογή και απομάκρυνση των λυμάτων. Στο σημείο αυτό παρενέβη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αχιλλέας Γεωργακόπουλος και υποσχέθηκε ότι το θέμα θα λυθεί άμεσα και η συλλογή των αστικών λυμάτων από οικίες, καταστήματα κλπ, θα γίνεται με ταχύτερους ρυθμούς από την πλευρά του Δήμου.
Στη σύσκεψη παρέστησαν εκτός του Δήμαρχου κ. Γ. Δημαρά και του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Αχιλλέα Γεωργακόπουλου, οι αντιδήμαρχοι Γ. Σιγαλός, Χαράλαμπος Στανίτσας καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Αντώνης Κότσαλης. Από την πλευρά των εκπροσώπων των νότιων περιοχών του Δήμου παρέστησαν ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βραχνεΐκων κ. Παπαχρονόπουλος καθώς και ο τοπικός σύμβουλος κ. Οικονομόπουλος., ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σαραβαλίου κ. Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Μιντιλογλίου κ. Τζούδας, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Ροϊτίκων κ. Φιλιππόπουλος, η πρόεδρος του Τ.Σ. Οβρυάς κυρία Σιβρήκα – Κωτσόκολου, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Καμινίων κ. Λάζαρης, ο τοπικός σύμβουλος του Τ.Σ. Παραλίας κ. Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Κρυσταλλόβρυσης κ. Μακρόπουλος, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Θέας κ. Αγγελόπουλος και ο πρόεδρος του Τ.Σ. Τσουκαλεΐκων κ. Παπανικολόπουλος.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: