Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στην περιοχή της Πάτρας



Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας «Ο Άγιος Χαράλαμπος» που δραστηριοποιείται στα όρια που καλύπτει το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και συγκεκριμένα τους Δήμους, Πατρέων και Ερυμάνθου, πραγματοποιεί την 11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στην περιοχή.

Οι εκδηλώσεις στην Πάτρα λαμβάνουν χώρα από σήμερα, έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, καλύπτοντας μια μεγάλη περιοχή, περνώντας από Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Πατρέων, καθώς και του Δήμου Ερυμάνθου.

Στο πλαίσιο συμμετοχής του Δήμου στην 11η Πανελλήνια  Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος ο Σύλλογος της Χαλανδρίτσας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Δημαρχείο μεταλαμπαδεύοντας την φλόγα της αγάπης με την συμμετοχή συλλόγων γονέων και κηδεμόνων γυμνασίου και λυκείου Δεμενίκων, μαθητές του γυμνασίου Σαραβαλίου καθώς επίσης  και του πολιτιστικού συλλόγου Δεμενίκων.
Τα μέλη- λαμπαδηδρόμους των Συλλόγων, υποδέχθηκαν στην είσοδο του Δημαρχείου, ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς και οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη, Χαράλαμπος Στανίτσας και  Θεοχάρης Μασσαράς.
Αμέσως μετά, έγινε παραλαβή της φλόγας από τους συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών Τραγανού και Ανδραβίδας για να συνεχίσουν για τον Νομό Ηλείας.

Η κύρια εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, θα γίνει την τελευταία ημέρα παραμονής της φλόγας στην περιοχή μας, την Κυριακή 29/9/2013 και ώρα 8:30 μ.μ. στον αύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων Δεμενίκων του Δήμου Πατρέων.

Η φλόγα της αγάπης, άναψε για πρώτη φορά φέτος στο Καναλάκι Δήμου Πάργας και αφού διάνυσε την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα με διάφορες διαδρομές, θα καταλήξει στην Καλαμάτα, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2013, ανοίγοντας τις εργασίες της 26ης Αμφικτιονίας (Πανελλήνιο Συνέδριο Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών).

Δεν υπάρχουν σχόλια: