Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Υπέγραψε και ο Δήμαρχος την καμπάνια για πτήσεις προς Λονδίνο - συνάντηση με τον Αερολιμενάρχη



 Το θέμα της αεροπορικής σύνδεσης του Αράξου με το Λονδίνο έθεσε σήμερα στον Αερολιμενάρχη Αράξου Γιώργο Γκουβίτσα, ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς σε συνάντηση που είχαν στο Δημαρχείο.
 Στην συνάντηση παραβρέθηκε και η Κατερίνα Σγούρα η οποία έχει αναλάβει την πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών οι οποίες θα επιδοθούν σε αεροπορικές εταιρίες ώστε να εξετάσουν το ενδεχόμενο έναρξης πτήσεων για Λονδίνο.

Ο Δήμαρχος Πατρέων και ο Αερολιμενάρχης υπέγραψαν την καμπάνια πρωτοβουλίας προτρέποντας όλους τους δημότες της Πάτρας και όχι μόνο να στηρίξουν την προσπάθεια.

Παράλληλα ο κ. Δημαράς συζήτησε με τον κ. Γκουβίτσα, σχετικά με τις δυνατότητες του αεροδρομίου το οποίο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για την ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης της περιοχής αλλά και την εξυπηρέτηση του επιβατηγού κοινού.
Μάλιστα αναφέρθηκαν στην αύξηση της κίνησης που υπάρχει λόγω της δρομολόγησης προγραμματισμένων πτήσεων καθώς και του σημαντικού ενδιαφέροντος που παρατηρείται από Ρώσικες εταιρίες. Σύμφωνα με τον Αερολιμενάρχη, η κίνηση αυτή την σεζόν ήταν 15% πιο αυξημένη σε σχέση με πέρυσι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την καμπάνια συλλογής υπογραφών στον σύνδεσμο: http://www.petitions24.com/patras_-_london_flights

Δεν υπάρχουν σχόλια: