Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Συνεργασία σε επίπεδο κοινωνικών δομών

Σύσκεψη με αντικείμενο την συνεργασία του Δήμου Πατρέων με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και υποστήριξης των σχετικών δομών που έχουν δημιουργηθεί στον Δήμο, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο, υπό την προεδρία της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, ΜΚΟ, Ένταξης Μεταναστών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Μαρίας Ανδρικοπούλου -Ρούβαλη, και τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών κ. Γιώργου Γεωργιόπουλου, του Αντιδημάρχου Υγείας και Πρόνοιας κ. Χαράλαμπου Στανίτσα και του Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κ. Θεοχάρη Μασσαρά.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε η υπογραφή σχετικής προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ Δήμου Πατρέων και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, δεδομένου ότι η Περιφέρεια προτίθεται να ενισχύσει οικονομικά τις κοινωνικές δομές του Δήμου. Δηλαδή, την Τράπεζα Τροφίμων, τα Δημοτικά Ιατρεία και το υπό σύσταση Κοινωνικό Φαρμακείο, καθώς επίσης και την Δημοτική Ιματιοθήκη.
Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα κι εκείνο που συμφωνήθηκε στην ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά περίοδο που διανύουν η Πάτρα και οι πολίτες της, είναι ότι η υποστήριξη των κοινωνικών δράσεων, είναι αναγκαία να γίνεται από όλους τους βαθμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: