Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Αυτοψία από το Δήμο στο Λιμάνι των Πατρινών

Εικόνα εγκατάλειψης και φθορές κατά μήκος του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας

Εικόνα εγκατάλειψης και φθορές κατά μήκος του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας-Αυτοψία από το Δήμο Κατέγραψαν τα προβλήματα

 
Αυτοψία σε όλο το μήκος των 3,5 χιλιομέτρων του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας που παραχωρήθηκε στο Δήμο Πατρέων, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος της Πάτρας κ. Γιάννης Δημαράς, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Καθαριότητας και Διαχείρισης Μηχανικού Εξοπλισμού κ. Αχιλλέα Γεωργακόπουλο, Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Έργων Αυτεπιστασίας κ. Γιώργο Σιγαλό, Τεχνικών Έργων κ. Βασίλη Λοτσάρη, Πολεδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού κ. Χρήστο Λέγκα, το Γενικό Γραμματέα κ. Γιώργο Καρβελά και τους Διευθυντές όλων των αντίστοιχων υπηρεσιών.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις απο το Δήμο, ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, διαπίστωσαν την υφιστάμενη κατάσταση και κατέγραψαν όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα κτίρια και τους χώρους του λιμανιού που αντιστοιχούν στο παραχωρηθέν θαλάσσιο μέτωπο.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι έκαναν μια αρχική διερεύνηση των δυνατοτήτων αξιοποίησης του θαλάσσιου μετώπου.
Να σημειωθεί ότι σε μερικά σημεία παρατηρήθηκε εικόνα εγκατάλειψης (π.χ. η περιοχή του Φάρου), αλλά και φθορές, για τις οποίες θα επιληφθεί ο Δήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: