Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Ο Δήμος Πατρέων ξανανοίκιασε το τουριστικό στο Δασύλλιο


Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, η επιτυχής προσπάθεια του Δήμου Πατρέων να αξιοποιεί την ακίνητη περιουσία του, διασφαλίζοντας πρωτίστως τα συμφέροντα των Πατρινων. Έτσι, μετά τις επιπονες προσπάθειες αφενός της έξωσης του προηγούμενου επιχειρηματία και αφετέρου της διασφάλισης μέσω της δικαστικής οδού όλων χρωστούμενων μισθωμάτων, προχωράμε σε νέο μίσθωμα.

Νέος ενοικιαστής, επισήμως από σήμερα για το τουριστικό περίπτερο που βρίσκεται στο Δασύλλιο, ο κ. Χρήστος Ζαφειρόπουλος, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Αθήνα.
Οι υπογραφές στο συμφωνητικό έπεσαν σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικής Διαχείρισης και Αξιοποίησης της Δημοτικής Περιουσίας κ. Παναγιώτη Βαφέα και αύριο υπογράφει και ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Δημαράς, για να ολοκληρωθεί η ενοικίαση.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος, η προσφορά του οποίου στη σχετική δημοπρασία, ήταν η πλέον συμφέρουσα για το Δήμο, δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και αναψυχής, διατηρώντας ήδη ένα κατάστημα εστίασης στην Πλάκα.

«Εκείνο που βγήκε από την πολύωρη συζήτηση με τον κ. Ζαφειρόπουλο,  είναι ότι υπάρχουν οι προδιαγραφές για να γίνει το Δασύλλιο, ένας ανανεωμένος και φιλόξενος χώρος, που θα αποτελέσει πόλο έλξης και θα αναδείξει τη λέξη «Τουριστικό», σε όλη του την έκταση», δηλώνει ο κ. Βαφέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: