Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις-υπέρηχοι για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής


Η Αντιδημαρχία Υγείας – Πρόνοιας, συνεχίζοντας το πρόγραμμα των δωρεάν εξετάσεων των συμπολιτών που το επιθυμούν, στο πλαίσιο της προσπάθειας για πρόληψη όσο το δυνατόν, των ασθενειών, πραγματοποιεί αύριο, Παρασκευή 27 Απριλίου, σε συνεργασία με τη  Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας  Δυτικής  Ελλάδος, δωρεάν υπερήχους για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής,  μία προσυμπωματική μέθοδος γρήγορη και ανώδυνη.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν  από τις 9.30 π.μ. μέχρι και τη 1.30 το μεσημέρι, στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα, πλησίον του Εκπολιτιστικού Συλλόγου.
Καλούνται οι πολίτες της Πάτρας που είναι άνω των 50 ετών να έλθουν να εξεταστούν δωρεάν έχοντας στο μυαλό τους ότι η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας.

***Η Αντιδημαρχία Υγείας –Πρόνοιας, ευχαριστεί την εταιρία ΛΟΥΞ – ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ για την ευγενική χορηγία της σε αναψυκτικά και ομπρέλες, κατά  τη διάρκεια του διημέρου της δωρεάν σπιρομέτρησης,  που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21 Απριλίου 2012, στην πλατεία Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: