Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Έναρξη Λειτουργίας 4ου Δημοτικού Κοινωνικού ιατρείου

 
Σήμερα Μ. Δευτέρα, ξεκινά τη λειτουργία του, το τέταρτο Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Πατρέων (ενώ αμέσως μετά το Πάσχα, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του και το Κοινωνικό Φαρμακείο).
Σε ό,τι αφορά το Ιατρείο, λειτουργεί στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών- Κορίνθου (δίπλα στο οίκημα που στεγάζει την Δημοτική Ιματιοθήκη) Δευτέρα και Τετάρτη 5- 9 μ.μ.
 Οι δικαιούχοι δημότες, μπορούν να εξετάζονται μόνο κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 2610 420763 (ώρες λειτουργίας του Ιατρείου).
 Δικαιούχοι, εκτός των ατόμων της τρίτης ηλικίας, είναι όσοι ανήκουν στις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδων πληθυσμού, όσοι δηλαδή έχουν δυσκολίες πρόσβασης σε Υγειονομικές Υπηρεσίες όπως οι ανασφάλιστοι, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τα μέλη της Τράπεζας Τροφίμων, οι μετανάστες αλλά και οι αποδεδειγμένα άνεργοι.
Το Κοινωνικό Ιατρείο στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, της Ε.Ι.Ν.Α. και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Οι ιατρικοί αυτοί φορείς,  συνέβαλαν σημαντικά στην δημιουργία του Ιατρείου, ενισχύοντας την προσπάθεια των Αντιδημάρχων Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, ΜΚΟ, Ένταξης Μεταναστών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη Μαρίας Ρούβαλη και Υγείας και Πρόνοιας Χαράλαμπου Στανίτσα, καθώς και του προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού Θεοχάρη Μασσαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: