Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Γ.Δημαρά η σύμβαση για την κατασκευή του έργου ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων περιοχών «Βλατερού – Δασυλλίου – Καβουκάκι – Γούβα».





Υπεγράφη την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου, στο Δήμο, από τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά, και την Χρυσούλα Ανδριοπούλου εκπρόσωπο της Κοινοπραξίας ΑΝΟΔΟΣ ΑΤΕ-ΠΙΜΕΡ ΑΤΕ, η σύμβαση κατασκευής του έργου ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων περιοχών «Βλατερού – Δασυλλίου – Καβουκάκι – Γούβα».
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, το οποίο θα αλλάξει την όψη των συγκεκριμένων περιοχών αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων τους.
Το έργο όπως είναι γνωστό, κινδύνεψε να απενταχθεί από τις χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ μετά την αρνητική εισήγηση της Περιφέρειας, αλλά μετά την επιμονή του Δημάρχου και την δικαίωσή του από την Ειδική  Υπηρεσία Αρχής Πληρωμής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, το έργο τελικά εντάχθηκε και υπεγράφη η σύμβαση ανάπλασης των περιοχών Βλατερού – Δασυλλίου – Καβουκάκι – Γούβας.
Το έργο  είναι προϋπολογισμού 4.231.725, 07 ευρώ (με ΦΠΑ), οι εργασίες του θα ξεκινήσουν άμεσα και ο χρόνος περαίωσής του, όπως ορίζεται από τη σύμβαση, είναι 20 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: