Φωτό :

Όθωνος κ' Αμαλίας, Πάτρα 1950

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

Χορευτικά αφιερώματα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο λιμάνι

Την Δευτέρα 22 Απριλίου, στην παρουσίαση των τελευταίων τμημάτων από  τις έξι που είχαν προγραμματιστεί στα πλαίσια των πειραματικών προσπαθειώ, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς, οι αντιδήμαρχοι Αχιλλέας Γεωργακόπουλος και Χαράλαμπος Στανίτσας, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τζανάκος και ο Βοηθός Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού Νίκος Κωστόπουλος.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Δημαράς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των μελών του χορευτικού τμήματος, όχι μόνο στο  χορευτικό τομέα, αλλά γενικότερα στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης, ενώ αναφέρθηκε και στα οφέλη της ανακύκλωσης για τους πολίτες και το περιβάλλον.
Στις  6 – 7 - 19 – 20 – 22  Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου οι πειραματικές δουλειές   Χορευτικού τμήματος του Π.Ο. Δήμου Πάτρας  συμμετέχοντας σε αυτές πάνω από 1.000 άτομα, που δραστηριοποιούνται στο  Χορευτικό Τμήμα που είναι αφιερωμένες στην ανακύκλωση σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας. 
Στόχος είναι η προβολή της μέχρι τώρα δουλειάς μελών και δασκάλων,  η γνωριμία των μελών μεταξύ τους, η ανάδειξη του ρόλου της ερασιτεχνικής δημιουργίας σαν μοχλός πολιτιστικής ανάπτυξης αλλά και η ενημέρωση – ευαισθητοποίηση όλων στην αναγκαιότητα της ανακύκλωσης.
Ο συνδυασμός τμημάτων ψυχαγωγίας, παιδικών, παλιών, μεσαίων αρχαρίων, είναι αυτός που θα δώσει των ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτών των πειραματικών δουλειών.
Η ζύμωση με την ιδέα της ανακύκλωσης και την πρωτοβουλία  που αναλαμβάνει το Χορευτικό Τμήμα σε συνεργασία με την Αντ/ρχια καθαριότητας  για την διανομή ενημερωτικού υλικού σε όλα τα νοικοκυριά της πόλης μας σε συνδυασμό με το πρόγραμμα «Με την ανάσα της γειτονιάς» δίνουν το στίγμα και τον προσανατολισμό μας για ένα καλύτερο αύριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: