Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Πρώτη στην Ευρώπη η Ελλάδα στις αμβλώσεις, τρίτη στον κόσμο!


Μια έκτρωση κάθε έντεκα δευτερόλεπτα πραγματοποιείται στην Ευρώπη, οδηγώντας στο θάνατο 2.725.820 έμβρυα ετησίως, ενώ στη χώρα μας ο αριθμός αυτός αγγίζει τις 200.000!
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το 22% των ελληνίδων δηλώνει πως έχει κάνει τουλάχιστον μια έκτρωση ενώ το 10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι μόλις εφηβικής ηλικίας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Ινστιτούτο ψυχικής και σεξουαλικής υγείας 40.000 εκτρώσεις το χρόνο αποφασίζονται από κορίτσια ηλικίας κάτω των 18 ετών, από αυτές 1 στις 2 έφηβες που προχώρησε στην επέμβαση δεν έχει ενημερώσει ούτε καν τη μητέρα της, όπως αναφέρει το iefimerida.gr
Τσαντιρι.gr
Τουλάχιστον είμαστε και κάπου πρώτοι. Τί στο καλό ; Πάντα τελευταίοι ;
Πέρα όμως από την πλάκα, νομίζω ότι η είδηση αυτή πρέπει να μας προβληματίσει! Δεν γίνεται σε μια χριστιανική χώρα, σε μια χώρα με ιστορία πολιτισμού και σεβασμού στην ανθρώπινη αξία, να εκτελούνται τόσε χιλιάδες ψυχές κάθε χρόνο.
Δεν γίνεται οι φιλοζωικές οργανώσεις να οργανώνουν εκστρατείες ευαισθητοποίησης εναντίον της θάνατωσης ζώων και εμείς θανατώνουμε τόσε ανθρώπινες ψυχούλες!
Δεν γίνεται να είμαστε τόσο σκληροί και άκαρδοι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έ, όχι και χριστιανική χώρα!

Τυπικά ναι.

Το ο,9% εκκλησιάζεται.

Μόνο κατά παράδοση είμαστε χριστιανική χώρα.

Τρίχες δηλ.