Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Επιτυχημένη η έκθεση ACTIVETRIP 2011


Εντυπωσιακή προσέλευση σημειώθηκε, κατά τη χθεσινή πρώτη  ημέρα της Έκθεσης Νέων και  Ειδικών Μορφών Τουρισμού ACTIVETRIP 2011 που πραγματοποιείται στον Πολυχώρο «Αγορά Αργύρη». Στη διάρκεια των εγκαινίων με την παρουσία των εκπροσώπων Αρχών και Φορέων της περιοχής, απονεμήθηκαν από τον υπεύθυνο της διοργάνωσης και της οικονομικής εφημερίδας «Εξπρές» που είναι χορηγός επικοινωνίας, δημοσιογράφο Ανδρέα Αλεξ. Βρη, τιμητικές διακρίσεις στο Δήμο Σύρου - Ερμούπολης που είναι η τιμώμενη περιοχή και προσωπικά στον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Ρούσσο όπως επίσης και στους Πατρινούς Ξενοφώντα Παπαευθυμίου και Ανδρέα Τσιλίρα για  το εξαίρετο Λεύκωμα «50 λόγοι για να αγαπήσετε την Πάτρα».
Ανέλπιστη επιτυχία, από πλευράς ουσίας αλλά και συμμετοχής, σημείωσε στη συνέχεια και η ανοικτή συζήτηση με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για τον τουρισμό στη Δυτική Ελλάδα» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυχώρου, με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων δημάρχων της Αχαΐας και εκπροσώπων του τουριστικού κλάδου και των εκπροσώπων. Η συζήτηση έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθούν πολλά ανοικτά ζητήματα, είτε αυτά αφορούν πλεονεκτήματα είτε αδυναμίες της περιοχής, με ζητούμενο πάντα την τουριστική ανάπτυξη. Η συζήτηση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων επί δίωρο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις υπήρξε και αντιπαράθεση απόψεων.
Η εφημερίδα  «Εξπρές», ως χορηγός επικοινωνίας, δεσμεύτηκε συμπερασματικά, ότι επί  του θέματος θα υπάρξει ανάλογη  συνέχεια με νέα πρωτοβουλία.
Η έκθεση, συνεχίζεται  και ολοκληρώνεται σήμερα, ώρα 10 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 2 μ.μ.
Στο πλαίσιο  της έκθεσης χθες βράδυ, έγινε  στο αίθριο του Πολυχώρου, συγκέντρωση  του 2ου Συστήματος Προσκόπτων σε συνδυασμό με διάφορες δράσεις για το περιβάλλον και τη φύση.
Εξάλλου, σήμερα Κυριακή στο χώρο της έκθεσης, διοργάνωσε  τη δική του μέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου  Πατρέων, με τη συνεργασία της Κινητής  Μονάδας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου. Η εκδήλωση αυτή, είχε ευρύτερο χαρακτήρα σαν πρωτοβουλία και θα περιλαμβάνει δράσεις λαϊκού πολιτισμού, παραδοσιακής μουσικής, ενώ ο κύριος στόχος θα είναι η εμφύτευση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας και η διάδοσή της, καθώς θα συμμετάσχουν όλα τα παιδιά του Χορευτικού Τμήματος με τους δασκάλους τους, τους συνοδούς τους και τις οικογένειές τους.
Τέλος, το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μεταξύ των επισκεπτών κλήρωση για τριήμερη κρουαζιέρα δύο ατόμων σε εξωτερική  καμπίνα, με αφετηρία τον Πειραιά προς Μύκονο, Κουσάντασι,  Πάτμο, Ηράκλειο και Σαντορίνη, με αναχώρηση 15/4.
Η κλήρωση έγινε στο περίπτερο του Συνδέσμου  Τουριστικών Γραφείων Δ. Ελλάδος  και είναι προσφορά του Γραφείου «Keramidas Travel».

thebest.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μεσα σε ολα κ.Χαραλαμπε.Ετσι το νεο αιμα να φαινεται και να στηριζει τις προσπαθειες μας.
Ευγε στην Παραταξη "Τωρα για την Πατρα"