Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ο Δήμαρχος Γιάννης Δημαράς αυτοψία στα Μποζαΐτικα




Ζητήματα που αφορούν τους κατοίκους των Μποζαϊτίκων συζήτησε ο Δήμαρχος Πατρέων με τους εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Μποζαϊτίκων και δρομολόγησε λύσεις για τα προβλήματα που του αναφέρθηκαν.

Ο κ. Δημαράς επισκέφθηκε το Σύλλογο Μποζαϊτίκων συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους, Γιώργο Σιγαλό και Χαράλαμπο Στανίτσα και ενημερώθηκε από το προεδρείο του Συλλόγου για τα θέματα που απασχολούν τη συνοικία ενώ εισέπραξε και την ικανοποίηση των μελών του Συλλόγου για τη λειτουργία της Καθαριότητας και του Πρασίνου στην περιοχή και έδωσε με την σειρά του συγχαρητήρια για τη δράση του Συλλόγου ο οποίος έχει τοποθετήσει πινακίδες με τις οποίες προτρέπει τους κατοίκους να τοποθετούν τα σκουπίδια εντός των κάδων και να συμβάλλουν και οι ίδιοι στη διατήρηση της συνοικίας καθαρής.

Αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στα Μποζαΐτικα ο Δήμαρχος άκουσε από τα μέλη του Συλλόγου ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα ηχορύπνασης από την κυκλοφορία στην Περιμετρική και ειδικότερα στο σημείο της γέφυρας πάνω από τα Μποζαΐτικα. Οι κάτοικοι ζήτησαν από τον κ. Δημαρά να παρέμβει και ο ίδιος στην εταιρεία «Ολυμπία Οδός» ώστε να τοποθετήσει ηχοπετάσματα για να μειωθεί ο θόρυβος. Αυτό είναι ένα αίτημα που ο Σύλλογος το έχει υποβάλλει κι αυτός στην εταιρεία και αναμένει την υλοποίησή του. Ο Δήμαρχος είπε ότι θα κάνει και ο ίδιος παρέμβαση.
Επίσης οι κάτοικοι ζήτησαν την τοποθέτηση από το Δήμο πινακίδων πριν και μετά το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής με τις οποίες θα εφιστάται η προσοχή των οδηγών.

Για το Δημοτικό Σχολείο ο υποδιευθυντής του, ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση, ζήτησε να γίνουν επεμβάσεις στην παλαιά πρόσοψη του Σχολείου και ο Δήμαρχος είπε ότι θα παραπέμψει το αίτημα στη Σχολική Επιτροπή.

Ακόμη ο κ. Δημαράς έδωσε εντολή στην υπηρεσία του ηλεκτροφωτισμού για τον φωτισμό της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου, και τέλος έδωσε εντολή ο κοινόχρηστος χώρος που έχει απαλλοτριωθεί στη συνοικία για την κατασκευή πλατείας και χώρου πρασίνου, προς το παρόν να διαμορφωθεί από τα μηχανήματα της υπηρεσίας καθαριότητας ώστε να μπορούν να παίζουν εκεί τα παιδιά της συνοικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: