Φωτό :

Όθωνος κ' Αμαλίας, Πάτρα 1950

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν από αύριο οι επισκευές σε σχολικά κτίριαΕπισκευές σε αρκετά σχολικά κτίρια του Δήμου Πατρέων, ξεκινούν μετά τη σύμβαση που υπέγραψαν σήμερα, Δευτέρα, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Ε.Δ.Ε. Σταμάτιος Λεοτσινίδης. Παρών στην υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Αντιδήμαρχος Έργων, Βασίλειος Λοτσάρης.

Το έργο, σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση, θα πρέπει να τελειώσει και να παραδοθεί εντός 365 ημερών από σήμερα.

Η μελέτη του έργου αφορά κυρίως στις επισκευές φερόντων και μη στοιχείων όπως υποστυλώματα, δοκοί, πλάκες, τοιχοποιΐες ψευδοροφές, δάπεδα, κουφώματα, χώρους υγιεινής και γενικά το σύνολο των επιμέρους στοιχείων των κτιρίων.

Ειδικότερα οι παρεμβάσεις θα έχουν στόχο την αντιμετώπιση βλαβών που προκλήθηκαν είτε από βίαια συμβάντα (φυσικά ή ανθρωπογενή) είτε από φυσιολογική φθορά.

Στη μελέτη περιλαμβάνονται και εργασίες που απαιτούνται για την επαναλειτουργία κτιρίων σχολικών μονάδων όπως η επισκευή παλαιού Σχολείου Ροϊτίκων για τη στέγαση Νηπιαγωγείου.

Στα κτίρια που προβλέπονται οι υπόψη παρεμβάσεις περιλαμβάνονται ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τα παρακάτω σχολικά κτίρια:
Νηπιαγωγείο Οβρυάς
7ο Γενικό Λύκειο
60ο Δημοτικό Σχολείο
34ο Δημοτικό Σχολείο
7ο Γυμνάσιο
20ο Δημοτικό Σχολείο
52ο Δημοτικό Σχολείο
39ο Δημοτικό Σχολείο
Δημοτικό Σχολείο Ακταίου
39ο Νηπιαγωγείο
κλπ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: