Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Εργοστάσιο απορριμμάτων


Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, για την απόφαση της διυπουργικής Επιτροπής να εγκρίνει (χθες Πέμπτη, 9 Αυγούστου) το έργο της «ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων Αχαΐας» στη θέση Φλόκα, προϋπολογισμού 60 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Δημαράς τόνισε ότι με την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Ανάπτυξης στο αίτημα που κατέθεσε ο ίδιος προσωπικά στον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη, ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου, το οποίο θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα διάθεσης των απορριμμάτων της Αχαΐας με το μικρότερο δυνατό κόστος για τους δημότες.

Με την άμεση κινητοποίηση του Υπουργείου Ανάπτυξης για το εργοστάσιο απορριμμάτων αποδεικνύεται πως όταν υπάρχει διάθεση κατανόησης και συνεργασίας της κεντρικής κυβέρνησης με την Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούμε να επιτυγχάνουμε άμεσα προόδους σε υψίστης σημασίας ζητήματα υπογράμμισε ο Δήμαρχος Πατρέων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 30 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, είχε, στην Αθήνα, συνάντηση μιας και πλέον ώρας με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη.
Στη συνάντηση εκείνη  ο κ. Δημαράς είχε ζητήσει την επιτάχυνση της σύγκλησης της διυπουργικής Επιτροπής για να εγκριθεί η ένταξη του Εργοστασίου Απορριμμάτων της Αχαΐας στα ΣΔΙΤ, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ και για τη δημοπράτησή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: