Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Στην παραλιακή του Ρίου οι Αντιδήμαρχοι Λέγκας και Στανίτσας





Το πεζοδρομημένο τμήμα της παραλιακής ζώνης του Ρίου, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί οι αντιδήμαρχοι Πολεοδομικού, και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού Χρήστος Λέγκας και Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού Χαράλαμπος Στανίτσας, προκειμένου να συνομιλήσουν με κατοίκους, επιχειρηματίες και επισκέπτες για τα θετικά του μέτρου, που το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να εφαρμοστεί τους καλοκαιρινούς μήνες.
Μαζί τους ήταν και δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι ενημέρωναν τους οδηγούς, ενώ θα πρέπει να τονιστεί, ότι πλέον, με τη συνεργασία και του Διοικητή της Τροχαίας Πάτρας Απόστολου Μαρτζάκλη, το πεζοδρομημένο τμήμα, θα εποπτεύεται και το βράδυ, από την ΕΛ.ΑΣ.
Πάντως τη χθεσινή νύχτα, δεν παρατηρήθηκαν άλλες δολιοφθορές, όπως τις προηγούμενες δύο, όταν άγνωστοι την πρώτη φορά ξήλωσαν τις μπάρες είχαν τοποθετηθεί και τις πέταξαν στη θάλασσα και τη δεύτερη φορά, τις ξήλωσαν και τις κατέστρεψαν.
Οι αντιδήμαρχοι τόνισαν, ότι θα πρέπει η καλύτερη ποιότητα ζωής να γίνει συνείδηση σε όλους και να μην χρειάζεται ο «μπαμπούλας» της Δημοτικής Αστυνομίας ή της ΕΛ.ΑΣ. και την αποφυγή της επίδοσης κλήσεων, για να εφαρμοστεί ένα μέτρο, που είναι προς όφελος όλων.
Οι κ.κ. Λέγκας και Στανίτσας, συνομίλησαν με αρκετό κόσμο και πέραν ελαχίστων αντιδράσεων, οι περισσότεροι πολίτες, δέχτηκαν θετικά το μέτρο, αφού απελευθερώθηκε η παραλιακή από τα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να μπορούν όλοι να απολαύσουν το μπάνιο τους, οι μητέρες με τα παιδιά τους τη βόλτα τους χωρίς τον κίνδυνο των αυτοκινήτων, αλλά και οι απογευματινοί και βραδινοί επισκέπτες τον καφέ και το ποτό τους, χωρίς θόρυβο και καυσαέριο.
Μέχρι και την Κυριακή θα συνεχιστούν στους οδηγούς οι συστάσεις από τη Δημοτική Αστυνομία και την Τροχαία και από τη Δευτέρα, θα εφαρμοστούν όσα προβλέπει ο Νόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: