Φωτό :

Όθωνος κ' Αμαλίας, Πάτρα 1950

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του Θερινού Σχολείου του ΕΑΠΟλοκληρώθηκε την Παρασκευή 13 Ιουλίου με την τελετή λήξης και την απονομή των βεβαιώσεων συμμετοχής, ο πρώτος κύκλος του Θερινού Σχολείου για μαθητές Λυκείου που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος στο Εργαστήριο Εκπαιδευτικού Υλικού και Εκπαιδευτικής Μεθοδολογίας (ΕΕΥΕΜ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (EΑΠ) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας.
Οι δέκα μαθητές που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο είναι οι: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Ελένη Ανέστη, Νεκταρία Γιαννακοπούλου, Δημήτριος Δημητρακόπουλος, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Νεφέλη Καμέα, Παναγιώτης Παπαλεξίου, Σωτηρία Ριζοπούλου, Σοφία Τσούλου και Αθανάσιος Φραγκούλιας.
Όλοι τους παρουσίασαν τις εργασίες που ολοκλήρωσαν πάνω σε θέματα εφαρμογής των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για τους διοργανωτές η εντυπωσιακή απόδοση των μαθητών σε ερευνητικά θέματα, η ευχέρειά τους στην παρουσίαση των εργασιών και η διάθεσή τους να συμμετάσχουν και σε άλλες μελλοντικές δραστηριότητες του ΕΕΥΕΜ.
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΕΑΠ, παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Πατρέων Ανδρέας Φίλιας (Παιδείας, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης) και Χαράλαμπος Στανίτσας (Ανθρώπινου Δυναμικού και Υγείας - Πρόνοιας), η Διευθύντρια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας Δρ. Ευγενία Πιερρή, η Προϊσταμένη Τμήματος Εκπαίδευσης του ΕΑΠ Ευαγγελία Λυμπεροπούλου και ο Διευθυντής του ΕΕΥΕΜ Δρ. Αχιλλέας Καμέας, επ. καθηγητής του ΕΑΠ.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν συγγενείς και φίλοι των μαθητών που συμμετείχαν, καθώς και οι επιστημονικοί συνεργάτες του ΕΕΥΕΜ που επόπτευσαν τις εργασίες του Θερινού Σχολείου.
Ο Β’ κύκλος του Θερινού Σχολείου, με μια νέα ομάδα 10 μαθητών, ξεκίνησε τη Δευτέρα 16 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 27 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: