Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Από την εκδήλωση της Αντιδημαρχίας για τις δημιουργίες των γυναικών του Σινά

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση παρουσίασης της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά και των χειροποίητων δημιουργιών των βεδουίνων γυναικών του Σινά, που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας και οι φίλοι της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά στην Πάτρα, στην αίθουσα «Αίγλη» το διήμερο 11 και 12 Μαρτίου.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η προσφορά των ελληνικής καταγωγής Βεδουίνων στην Ιερά Μονή ως προς την φύλαξη του χώρου αλλά και το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μονή με την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους Βεδουίνους, με τον εξοπλισμό εργαστηρίων κοπτικής και ραπτικής, με την κατασκευή έργων υποδομής, καθώς και με την στήριξη πολύτεκνων οικογενειών.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Πρόεδρος τους Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βίβιαν Σαμούρη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης κ. Ανδρέας Φίλιας, ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία Πάτρας» κ. Ανδρέας Τζουραμάνης, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμ. Νεκτάριος Κωτσάκης και πλήθος κόσμου.
Ο Αντιδήμαρχος Υγείας και  Πρόνοιας κ. Χαράλαμπος Στανίτσας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο τον κ.Ελευθεριάδη που εκ μέρους των Φίλων της Αγίας Αικατερίνης του Σινά είχε την όλη επιμέλεια όσο και την κ. Μυλωνάκη, πρόεδρο του Πανκρητικού Ανθρωπιστικού Συλλόγου που ήρθε από την Κρήτη για να μας παρουσιάσει το έργο.
Χορηγοί της εκδήλωσής ήταν οι εξής: Λούξ-Μαρλαφέκας, Coffe Hellas, Ζαχ. Emiliano, Caravel, Zoomserie, Πλέγας, Εντελβάις και Αρτ. Ραυτόπουλος και Κουραχάνης, Ανθ. Ακτύπη.








2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας.
Εξαιρετικές προσπάθειες.
Ο Δήμος επιτέλους μετά από τόσα χρόνια είναι ζωντανός και δίνει αξία στον πολίτη.
συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που κάνετε.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι ήταν πολύ πετυχημένη εκδήλωση. Μπράβο στους συντελεστές και στην αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας. Συνεχίστε τον καλόν αγώνα.
Καλή δύναμη...