Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η επιμονή των μαθητών του Αρσακείου Γυμνασίου Πατρών!!!

Τα παιδιά είναι επίμονα. Γνωστόν τοις πάσι. Όταν όμως αυτή η επιμονή είναι για καλό, τότε πρέπει να υποχωρείς και να τους κάνεις το χατίρι. Σήμερα, είναι αλήθεια ότι είχα προγραμματισμένες αρκετές δουλειές. Στην επιμονή όμως των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου του Αρσακείου Γυμνασίου, με τα οποία είχαμε κάνει και την εξόρμηση του Σαββάτου, που με παρακάλεσαν να ξαναπάμε στο Καρφούρ, συγκατετέθην.
Ξαναπήγαμε λοιπόν, περί τα 10 άτομα, και ξαναστηθήκαμε προσκαλώντας τον κόσμο σε προσφορά αγάπης. Λιγότεροι ασφαλώς πελάτες, η προσφορά εξίσου συγκινητική. Μια κυρία δε, βλέποντας τόσα παιδιά,  μας προσέφερε και κουλουράκια! Την ευχαριστούμε.
Η αγάπη του κόσμου κάνει θαύματα. Μια Τράπεζα τροφίμων, που την παραλάβαμε εντελώς άδεια, σήμερα έχει γεμίσει ασφυκτικά. Οι υπάλληλοι της Τράπεζας, το μεσημέρι που πήγα να παραδώσω τα τρόφιμα, αστειεύτηκαν «σε λίγο θα πρέπει να βγούμε εμείς έξω, δεν χωράνε άλλα τρόφιμα!!!» Η φωτογραφία το αποδεικνύει. Το κακό όμως είναι πως σε λίγες μέρες η τράπεζα θα αρχίσει να αδειάζει. Ας μην την αφήσουμε αγαπητοί φίλοι. Ας θυμόμαστε διαρκώς τους πεινασμένους αδελφούς μας. Ας περνάμε ανά τακτά διαστήματα να προσφέρουμε την αγάπη μας. Οι ενδεείς αδελφοί μας δεν χρειάζονται φαγητό μόνο στις γιορτές.
Ευχαριστίες θερμές πάλι στους καλούς μου μαθητές, αλλά και στους υπαλλήλους της Τράπεζας Τροφίμων, την κ.Μαρία Τριπολιτσιώτη, την κ.Ευανθία Καλούδη, τον κ.Ηλία και στους εθελοντές που βοηθάνε.
  




εσωτερικό Τράπεζας Τροφίμων


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπράβο σας που καταφέρνετε να εμπνέετε τα παιδιά. σήμερα τα παιδιά είναι πολύ δυσκολα και δεν ακολουθούνε εύκολα τους άλλους. τονας σας ασκολουθούνε οι μαθητές σας είναι σημαντικό. και παλι μπράβο σας

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και στον δάσκαλο και στους μαθητές.
Άξιοι!

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινα χαιρομαι που εμπνεετετ τα παιδια μας.Ευχαριστουμε για ολα.
Καλη Ανασταση

Χαράλαμπος Γερ.Στανίτσας είπε...

Όλα τα μπράβο αξίζουν στα παιδιά. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Τα παιδιά τα ανέλβαν όλα και εγώ απλώς βοηθούσα. Μακάρι να βρουν άξιους μιμητές αυτά τα παιδιά.