Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Γιορτή Λουλουδιών στον Στ' Παιδικό Σταθμό Δήμου Πατρεών

 Γι' άλλη μια φορά ο Στ'Παιδικός Σταθμός κάλεσε τους γονείς σε μια ωραία γιορτή που διοργάνωσε στον αύλειο χώρο του Σταθμού. Αφού τους προηγούμενους μήνες τα παιδιά με τις κυρίες τους ασχολήθηκαν με τα φυτά, φύτεψαν τους σπόρους στις γλάστρες τους, τα πότισαν και τα περιποιήθηκαν με φροντίδα, σήμερα μας κάλεσαν και με θεατρικά δρώμενα και μουσική μας ευχήθηκαν Καλή Ανάσταση και προσέφεραν στα παιδιά τις γλάστρες τους μαζί με ένα υπέροχο χειροποίητο καλαθάκι γεμάτο λιχουδιές.
Τις ευχαριστούμε πολύ!

(Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως από τους άλλους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πατρέων, αναφέρω ότι και οι υπόλοιποι Σταθμοί έχουν αξιόλογη δράση με πολλές και πλούσιες δραστηριότητες, απλώς δεν είχα μέχρι σήμερα την ευκαιρία να τους επισκεφθώ και να φωτογραφίσω τις δραστηριότητές τους. Με χαρά όμως, όταν προσκληθώ, να τους επισκεφθώ και να θαυμάσω και από κοντά τον κόπο τους και την αγάπη τους).

Μαζί με τις κυρίες Β.Βανδώρου (προϊσταμένη Στ'Παιδικού Σταθμού) και Π.Λανοπούλου (Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών)
 












2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ.Στανίτσα δεν σας παρεξηγούμε, το αντἰθετο μάλιστα βλπεπουμε ότι ο Οργανισμός μας έχεις ανθρώπους σοβαρούς και με όρεξη για δουλειά.
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίες εκδηλώσεις. Κρίμα που δεν διαφημήζεται η δουλειά τους. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα οι σταθμοί του δήμου σε σχεση με τους ιδιωτικούς