Φωτό :

Όθωνος κ' Αμαλίας, Πάτρα 1950

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012

Οι νέοι μιλούν για το AIDSΜε αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα κατά του AIDS, το τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, η Αντιδημαρχία Υγείας του Δήμου Πατρέων, η Ένωση Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (ΕΦΙΕ) και η HELMSIC οργάνωσαν ημερίδα με θέμα ’’Οι νέοι μιλούν για το AIDS’’ το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2012, στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα.
Στην ημερίδα δόθηκαν σύντομες ομιλίες για τα νέα δεδομένα της ασθένειας, την ανάγκη ενημέρωσης και την αξία της πρόληψης. Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με μια ανοιχτή συζήτηση με τους νέους. Σκοπός της ημερίδας ήταν να αναδείξει τη σοβαρότητα και αναγκαιότητα της πρόληψης και αντιμετώπισης της ασθένειας του AIDS σε στοχευμένες ηλικιακές ομάδες του πληθυσμού. Προτάθηκαν, συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ασθένειας του ΑIDS.  Τέλος παρουσι'αστηκαν τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα της ασθένειας.
Στο τέλος της ημερίδας υπήρχαν εθελοντές ιατροί, μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων Ιατρικής που παρείχαν συμβουλές για θέματα πρόληψης από την ασθένεια του AIDS.

Δεν υπάρχουν σχόλια: