Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η Ρομάντζα στον Δήμο Πατρεών


Για τους καλούς φίλους, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να μηδενίζουν και να εκμηδενίζουν.
 
Ο Δήμος Πατρέων  κατόρθωσε την εκταμίευση ποσού 2.200.000 ευρώ από  το Πράσινο Ταμείο, για την απαλλοτρίωση της έκτασης των 2.200 τ.μ. στην περιοχή της Ρομάντζας, διασφαλίζοντας έτσι ένα σημαντικό κοινόχρηστο χώρο.
Πρόκειται για μια περιοχή που παρουσιάζει ιδιαίτερο πολεοδομικό ενδιαφέρον, αφού βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης και το ενδεχόμενο της μετατροπής της  σε οικοδομήσιμο χώρο θα είχε ως αποτέλεσμα να καταστρατηγηθεί ο Πολεοδομικός Σχεδιασμός της Πάτρας που προβλέπει τη δημιουργία μιας σειράς κοινόχρηστων χώρων κατά μήκος της παραλίας, προκειμένου να υποχωρήσουν προς τα μέσα οι κατοικίες.
Μετά από επίπονες και συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου Πατρέων, μέσω της Διεύθυνσης  Πολεοδομικού Σχεδιασμού και τις προσωπικές επαφές του Δημάρχου Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά με τους αρμόδιους Υπουργούς,  το  Πράσινο Ταμείο εκταμίευσε  το ποσό των 2.200.000 ευρώ που υπολείπετο (είχε ήδη εξασφαλιστεί το ποσό των 1.200.000 ευρώ) για την απαλλοτρίωση της συγκεκριμένης έκτασης που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Ηρώων Πολυτεχνείου και τα χρήματα έχουν ήδη κατατεθεί στο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Με αυτό τον τρόπο κλείνει θετικά για το Δήμο και για τους πολίτες ένα θέμα το οποίο εκκρεμούσε για περίπου μια δεκαετία.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Στανίτσα η ομάδα σας την οποία εμπιστεύτηκα και ψήφισα έχει χάσει το παιχνίδι. Η Πάτρα είναι τριτοκοσμική πόλη. Παντού εγκατάλειψη και βρωμιά. Τίποτα δεν δουλεύει. Μην περιμένεις να σε συγχαρούμε όταν η περιφέρεια έχει εγκαταλειφτεί. Τα Ζαρουχλέικα είναι χειρότερα από την Νιγηρία. Έλεος ποια. Δώστε τα χρήματα για να φτιάχνουν δρόμοι στις συνοικίες. Φυτέψτε λίγο πράσινο στις περιοχές μας. Ποτίστε τα δένδρα στις ψευτοπλατείες και αφήστε τις αγορές που δεν μας αφορούν.

Χαράλαμπος Γερ.Στανίτσας είπε...

Φίλε ανώνυμε,

δωσε εσύ τα λεφτά και γω θα σου κάνω τα Ζαρουχλέικα Νέα Υορκη και την γειτονιά οσυ Αμαζόνιο!!!
Έχεις ιδέα σε τι εποχή ζούμε ; Μήπως στο σπίτι σου καταναλώνεις όπως πριν από δυο χρόνια ; Δεν νομίζω.
Παρεπιπτόντως, δεν το αγόρασε ο Δήμος. Χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο είναι και θα γίνει πλατεία. Α, το ξέχασα αφού δεν είναι στην γειτονία σου κακώς το πήραμε. Κατάλαβα!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε 29 Μαΐου 2012 10:26 μ.μ.
είσαι άδικος πολύ νομίζω.
Λες και δεν ζεις στον κόμσο αυτόν.Λες και ήρθες από άλλον πλανήτη.Λες και ο δήμος έχει λεφτά και δεν τα δίνει!
Μου αρέσει που λες δώσε τα λεφτά!!!
αχαχαχαχαχαχχα
Πας καλα;;;;
Μάλλον θα είσαι Παπανδρεϊκός "Υπάρχουν λεφτά"
αχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε ανώνυμε βρες μου εσύ τα λεφτά.

Που είδες πως υπάρχουν λεφτά;

Θύμα του ΠΑΣΟΚ θα είσα ,δε γίνεται αλλιώς:Λεφτά υπάρχουν...

ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΜΠΑΜΠΗ...ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΜΕΓΑΛΕ..

Ανώνυμος είπε...

Γελάω μαζί σας γιατί καταντήσατε γελοίοι.
Η Πάτρα στενάζει κάτω από την βρομιά και την εγκατάλειψη της Δημοτικής Αρχής και κάποιοι από σας μιλούν για ΠαΣοΚ και τέτοιες βλακείες.
Δεν με νοιάζουν εμένα τα κόμματα γιατί δεν πολιτεύομαι. Αυτοί που θέλουν να πολιτευτούν γλύφουν και έρπουν.
Βγάλτε το φανατισμό σας να δείτε τα προβλήματα.
Στον φίλο μου Μπάμπη έδωσα την ψήφο μου γιατί τον εμπιστευτικά. Με την τακτική που ακολουθεί θα παραμείνει έξω από το παιχνίδι της εξουσίας που τόσο αγάπησε.
Οι ανόητοι υποστηρικτές το μόνο που του προσφέρεται είναι να τον ρεζιλεύεται.
Μπάμπη ξύπνα μην μεθάς με τα πρόσκαιρα της καρέκλας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι αυτή η απάντηση κ. Στανίτσα. Αν ο κύριος που διαμαρτύρεται θα δώσει τα λεφτά δεν είσαι χρήσιμος εσύ στην θέση σου.
Είσαι Αντιδήμαρχος για να ιδρώνεις να βρίσκεις λύσεις ακόμα και χρήματα. Αν δεν μπορείς να δώσεις λύσεις τότε πήγαινε στο σπίτι σου και εσύ όπως πρέπει να πάτε όλοι οι πολιτευόμενοι σε εθνικό ή δημοτικό επίπεδο.
Αυτοί που σου γράφουν «ΠΕΣΤΑ ΜΠΑΜΠΗ...ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΜΕΓΑΛΕ..» δεν νομίζω πως έχουν ίχνος σοβαρότητας. Ούτε είπες τίποτα το σοβαρό ούτε έδωσες και κάτι.