Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Wikileaks, "Νέοι Φάκελοι" και CIA! Όλοι παρέα!!!


Έλληνες δημοσιογράφοι, ενημέρωναν την πρεσβεία των ΗΠΑ για τις επαφές τους με τους Ρώσους!!!!!
Δεν τα λέω εγώ αυτά, αλλά το Wikileaks !!! Και μη μου πείτε πως είναι αναξιόπιστο. Αν ήταν όντως, τότε δεν θα εξαπέλυαν ανθρωποκυνηγητό σε όλον τον πλανήτη και δεν θα συνελάμβαναν και θα φυλάκιζαν τον ιδιοκτήτη τους!
H εκπομπή είχε «σημαντική συνεισφορά στο να περάσει το αμερικανικό μήνυμα στην Ελλάδα» .
Σύμφωνα με το τηλεγράφημα της Αμερικανικής πρεσβείας : «Με την καλά επιλεγμένη παρουσίαση ζωτικών αμερικανικών θέσεων, ο σταθμός πέτυχε πολύ υψηλά στάνταρντ στη μετάδοσή του. Ένας εκ των τριών συμπαρουσιαστών μας είπε ότι η ρωσική κυβέρνηση ήταν αργή στην ανταπόκρισή της στην πρόσκληση του σταθμού και ότι ο υπεύθυνος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου ήταν αμήχανος, ξεκινώντας όλες τις απαντήσεις του με "η επίσημη γραμμή είναι ότι..." Επίσης, συνολικά, η εκπομπή ήταν ισορροπημένη και έκανε μια σημαντική συνεισφορά στο να περάσει το αμερικανικό μήνυμα στην Ελλάδα».
Ενημέρωναν την πρεσβεία ακόμα και για τον τρόπο μονταρίσματος στην εκπομπή! Ενώ η ίδια η πρεσβεία μιλά για «στήσιμο» συνέντευξης στο περιοδικό «Lifo», που προωθεί life-style μοντέλα και διάφορα άλλα σούργελα.
Μη μου πείτε πως πέσατε από τα σύννεφα ;
Όταν πριν μερικά χρόνια ο μεγαλοδημοσιογράφος του ΜΕΓΚΑ μετακόμισε στον ΣΚΑΙ, όλοι εξεπλάγησαν. Κάποιοι όμως τότε είπαν πως η CIA κάνει διασπορά των πρακτόρων της για να αποκτήσει καλύτερη πρόσβαση στα ΜΜΕ. Όπερ και εγένετο. Ξαφνικά από το πουθενά ο τηλεοπτικός ΣΚΑΙ αναρριχήθηκε στους πρώτους πανελληνίου εμβελείας τηλεοπτικούς σταθμούς!!!!
Τώρα που τα μάθαμε όλα αυτά, μπορούμε σιγά σιγά να εξηγήσουμε διάφορα πραγματάκια. Παράδειγμα, λέω τώρα εγώ ο αφελής, η τηλεοπτική σειρά «Εμείς οι Έλληνες», που θέλησε να αλλάξει την ελληνική ιστορία! Λέτε να είχαν πάρει πάλι άδεια από την Πρεσβεία τους ; Δεν είναι απίθανο. Να πως εμφανίστηκαν στο προσκήνιο οι Βερέμηδες και Τ(σ)ατσόπουλοι!!!!
Μιλάμε πάντως για αυθεντικούς , αντικειμενικούς και προπάντων, μαχητικούς δημοσιογράφους.
Να τους χαιρόμαστε και ιδίως όσοι περιμένουν πως και πως τους «Νέους Φακέλους». Μιλάμε κυριολεκτικά για φακέλους και για φακελώματα!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη και αισχος.Πουλημενοι δημοσιογραφοι.
Που ειναι ο Χατζηνικολαου και ο αυτις και ο Τριανταφυλλοπουλος να καταγγειλουν αυτα τα αισχη;

Χαράλαμπος Γερ.Στανίτσας είπε...

Γιατί νομίζειw ότι αυτοί είναι απούλητοι ; Kαι ιδίως ο δεύτερος έχεις την εντύπωση πως παίζει πατριωτικά και ενημερωτικά ; Μη σου πω ότι είναι πιο μπλεγμένος και από τον Alexis!!!!!

Λεωνίδας είπε...

Ὄντως ἔτσι ἔχουν τά πράγματα. Ὁ Παπαχελᾶς καί ἡ παρέα του ἐξυπηρετοῦν ξένα (ἀμερικανικά κυρίως) συμφέροντα.
Ἄς κλείσουμε ἐπιτέλους τίς τηλεοράσεις νά ἀπαλλαγοῦμε μιά καί καλή!