Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Γιορτή της Μητέρας στον Στ' Δημοτικό Παιδικό Σταθμό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας (2η Κυριακή του Μαΐου), ο Στ’ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός του Δήμου Πατρέων προσκάλεσε τις μητέρες των παιδιών, ώστε εκείνα με τον τρόπο τους να δείξουν την αγάπη τους και να χαρίσουν τις ευχές τους στο σημαντικότερο και περισσότερο αγαπημένο πρόσωπο της ζωής τους, την ΜΗΤΕΡΑ τους. Στην αρχή η προϊσταμένη, κ.Βάνα Βανδώρου, έκανε μια σύντομη εισαγωγή για τον εορτασμό της ημέρας και διηγήθηκε με παραστατικό τρόπο ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους. Στη συνέχεια, τα παιδιά τραγούδησαν σχετικά τραγουδάκια και τα αφιέρωσαν με αγάπη στις μητέρες τους.
Οι κυρίες του Σταθμού μοίρασαν όμορφα μπρελόκ με το μονόγραμμα του ονόματος κάθε μητέρας, ένα συγκινητικό ποίημα  καθώς και ένα μικρός κέρασμα σε μητέρες και παιδιά. Στο τέλος προβλήθηκε και ένα μικρό βιντεάκι σχετικά με την πολύπλευρη δράση της μητέρας, πράγμα το οποίο συγκίνησε πολλές από τις παρευρισκόμενες μητέρες,
Δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε εκ νέου το προσωπικό του Σταθμού για την όμορφη αυτή εκδήλωση και να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου.









1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωρε θα παλακουθείς καθόλου σπίτι σου ή όλη την ώρα θα τριγυρνάς στην Πάτρα ; χαχαχα
Μια χαρά σε βρίσκω. Βρήκες αυτό που έψαχνες.