Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Εθνική εορτή στον ΣΤ' Παιδικό Σταθμό του Δ.Πατρεών

 
Σήμερα το πρωί ο Στ’ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός του Δήμου Πατρέων παρουσίασε στους γονείς την μικρή γιορτή για την 25η Μαρτίου.
Με κέφι, μεράκι και ενθουσιασμό οι δασκάλες των παιδιών μας κ.Μαρία, κ.Γιάννα και η προϊσταμένη κ.Βάνα κατάφεραν να οργανώσουν μια εξαιρετική γιορτή με παιδιά τόσο μικρής ηλικίας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλες, όπως επίσης και σε όλες τις κυρίες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πατρέων, γιατί σε μια εποχή, που βάλλεται πανταχόθεν η πατρίδα μας, επιμένουν να καλλιεργούν στα παιδιά μας πατριωτικά αισθήματα.
Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας για την πηγαία αγάπη που δείχνουν στα παιδιά μας και ευχόμαστε η Παναγία μας, τον Ευαγγελισμό της οποίας αύριο πανηγυρικώς εορτάζουμε, να ευλογεί αυτές και τις οικογένειές τους.









8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχηγός!!!!!
Μπάμπη, πρέπει να βγεις μπροστά. Είσαι νέο πρόσωπο, άφθαρτο και ηθικό και πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Χαίρομαι που σε βλλπεπω σήμερα σε παιδικό σταθμό να μιλάς στον κόμσο. Ο κόσμος πρέπει να βλέπει ότι η δημοτική αρχή έχει νέα πρόσωπα. Βγες μπροστά, σταμάτα να ντρέπεσαι τις δημόσιες εμφανίσεις και να κοκκινίζεις και δράσε. Σε θέλουμε μπροστά και να θυμάσαι ότι την επόμενη φορά θα σε ψηφίσουνε περισσότεροι, ακόμα και κείνοι που είχαν τις επιφύλάξεις τους.
Μπροστά και μη φοβάσαι .Εμείς εδω είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στις δασκάλες.Και τα παιδάκια πολυ ώραία.
Συγχαρητήρια...
Χρονια πολλα και ευλογημενα.

Αναστάσιος είπε...

Υπέροχα αποτυπώνουν οι φωτογραφίες την γιορτή για την εθνική μας επέτειο.
Νοστάλγησα την δική μου παιδική ηλικία.
Αν βρισκόμουν κοντά θα χειροκροτούσα με θέρμη και υπηρηφάνεια.
Σε όλα τα καλά παιδιά «χρόνια πολλά» με πρόοδο και χαρά.
Ο Αντώνης είναι υπέροχος, όπως και όλα τα παιδιά.

Χαράλαμπος Γερ.Στανίτσας είπε...

Ευχαριστώ κ.Τάσο. Όλα τα παιδιά ήταν υπέροχα.
Χρόνια Πολλά με υγεία και κάθε ευλογία σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Έντονη δραστηριότητα βλέπω ο κ.Αντιπρόεδρος. Για πρόσεξε λιγάκι, γιατί το διαζύγιο μπορεί να πλησιάζει χαχαχαχχαχαχαχχ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στίς ἑλληνόψυχες δασκάλες!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια και σε αυτές τις δασκάλες που ακόμα με μεράκι μάχονται και κοπιάζουν για να βγάλουν εις πέρας αυτές τις γιορτές.Και εγώ εκπαιδευτικός είμαι και ξέρω πόσο πασχίζουμε, όχι μόνο για να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα προς τους γονείς, αλλά και να βιώσουν τα μικρά κάποια ανώτερα συναισθήματα....Κρίμα που κάποιοι εκπαιδευτικοί, χωρίς σημαντικό λόγο, δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να οργανώσουν μια γιορτή....(έχω στο μυαλό μου συγκεκριμένα παραδείγματα...).Αλλά αφού δεν μιλάνε και οι γονείς τι να πω;;;Το μόνο που τους ενδιαφέρει και αυτούς είναι αν ξέρει το παιδί τους να γράφει και να διαβάζει πριν καν πάει στο δημοτικό.Γι' αυτά ξέρουν να κάνουν τις παρατηρήσεις τους στους εκπαιδευτικούς...ΌΛΟΙ είμαστε υπεύθυνοι για την κατάντια μας και εκπαιδευτικοί και γονείς....

Χαράλαμπος Γερ.Στανίτσας είπε...

Δεν έχεις και άδικο αγαπητή μου. Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοις περιπτώσεις. Το μόνο που ξέρουν είναι να κατεβάζουν γκρουπ στο καρανβάλι των μικρών, αλλά να κάνουν γιορτή τίποτα. Το ίδιο γίνεται και με τους εκκλησιάσμούς. Πρέπει να φωνάζουμε και μεις. Έχουμε χρέος και υποχρέωση.