Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Συνάντηση με Μητροπολίτη



Τον  Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε  σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Γιάννης Δημαράς, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Οικονομικής Διαχείρισης και Αξιοποίησης της Δημοτικής Περιουσίας κ. Βίβιαν Σαμούρη καθώς και  τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας κ.κ.  Θεοχάρη Μασσαρά και Χαράλαμπο Στανίτσα.
Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα ενώ εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η διάθεση καλής συνεργασίας και περαιτέρω ενίσχυσης των δεσμών Μητρόπολης και Δήμου προς όφελος των πολιτών.
Σε  σύσκεψη η οποία  πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη, ο κ. Χρυσόστομος  και ο κ. Δημαράς  συζήτησαν  θέματα που αφορούν τις κοινές τους πρωτοβουλίες κα δράσεις για την αντιμετώπιση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών που δοκιμάζονται και συνεχώς πολλαπλασιάζονται λόγω της οικονομικής κρίσης, ενώ έμφαση δόθηκε στην παροχή βοήθειας ιδιαίτερα κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα.
Οι κ.κ. Χρυσόστομος και Δημαράς για την περίοδο των εορτών αποφάσισαν:

-    Την συγκρότηση κλιμακίων  που θα αποτελούνται από Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους  και εκπροσώπους της Μητρόπολης, τα οποία θα έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών  για τους συμπολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα καθώς και την αγορά και  συγκέντρωση τροφίμων για τους απόρους, από τα σούπερ μάρκετ.
-    Την πραγματοποίηση εράνων  στους Ιερούς Ναούς της Πάτρας  για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να ενισχυθεί η Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου για την αγορά τροφίμων.

-    Τις δύο Κυριακές πριν το Πάσχα, στους Ιερούς Ναούς της πόλης να γίνεται συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων. Για το θέμα θα υπάρξει ειδική  ενημέρωση των πιστών από τη Μητρόπολη.

-    Τη συνεργασία Δήμου και Μητρόπολης ώστε να εξασφαλιστούν και να διανεμηθούν υπερδιπλάσιος αριθμός αμνοεριφίων σε σχέση με πέρυσι  για το Πασχαλινό τραπέζι των οικονομικά αδύναμων  συμπολιτών, λόγω της διεύρυνσης του Δήμου Πατρέων.

attacktv

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπάμπη, ωραία τα λες και τα γράφεις , αλλά θα σου συνιστούσα να προσέχεις το καλάμι. Μη σε παρασύρει η κυρία της φωτογραφίας, η οποία όχι μόνο καλάμι αλλά ολόκληρο κορμό έχει καβαλήσει!!!
Πρόσεχε!

Χαράλαμπος Γερ.Στανίτσας είπε...

Φίλε, δεν έχεις άδικο. Καλά μου τα λες. Χρειάζεται προσοχή.
Το δέχομαι.
Για την άλλη την κυρία, όμως, καλύτερα να μη την σχολιάζεις εδω. Αν την δεις από κοντά, της τα λες. Εδώ δεν μπορεί να σου απαντήσει.

Για μένα λέγε ό,τι θες. Καλοδεχούμενη κάθε κριτική.
Να'σαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, πρώτε σχολιαστή. Η κ.Σαμούρη τουλάχιστον έκανε έργο επι Φούρα και τωρα επι Δημαρά στα οικονομικά τα πάει μια χαρά. Το ότι φωτογραφίζεται συνεχώς δεν το θεωρώ κακό. Κάνει έργο και φωτογραφίζεται. Για φαντάσου άλλους που είναι σκέτοι τενεκέδες και είναι όλη την ώρα στα ΜΜΕ ; Ξέρω κάτι ξεγάνωτους, ντυμένα μηδενικά που φωογραφίζονται αταμάτητα και από ουσία μηδε΄ν.
Τουλάχιστον η Σαμούρη προσφέρει κιόλας!.