Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Βόλτα με ποδήλατα και καροτσάκια στους πεζόδρομους της Πάτρας!






15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αξιέπαινη η προσπάθεια κ.Στανίτσα.
Σας συγχαίρω.

Ανώνυμος είπε...

Καλέ;;είδα κ γνωστές μου!!Η Αδαμαντία!
Μπράβο στο κουράγιο σας!

Αναστάσιος είπε...

Αγαπητέ κ. Στανίτσα.
Χαίρομαι για την βόλτα την οποία απόλαυσαν 40 συνδημότες με τα ποδήλατά τους στους άχρηστους πεζοδρόμους.
Οργίζομαι διότι εκατοντάδες συνδημοτών που κατοικούν ή εργάζονται στο κέντρο δεν μπορούν πλέον να κινηθούν.
Προχωρεί ο Δήμος σε πεζοδρομήσεις χωρίς να κατασκευάζει χώρους στάθμευσης για τους μονίμους κατοίκους του κέντρου.
Σας είπα και προσωπικά αλλά δεν είδα να μεταφερθεί ως τώρα αρμοδίως στην Δημοτική Αρχή. Η πεζοδρόμηση της Κανάρη στο ύψος της Ι. Βλάχου είναι μια βλακώδη ενέργεια ανεγκέφαλων τεχνοκρατών.
Στην Τρίτη φωτογραφία κατεβαίνουν την Κανάρη οι 40 ποδηλάτες. Στον χώρο εκείνο υπάρχει το Μεταγωγών της Ελληνικής Αστυνομίας. Κάθε πρωί για ένα δίωρο και πλέον η Ι. Βλάχου από Δ. Γούναρη ως και Μιαούλη είναι απροσπέλαστη από τις κλούβες της Αστυνομίας που μεταφέρουν κρατουμένους. Οι κάτοικοί ως τώρα πήγαιναν από Α. Υψηλάντου και ανέβαιναν την Κανάρη για να βγουν στην Ι. Βλάχου που την κρατά κλειστεί η Αστυνομία. Οι φαεινοί σας εγκέφαλοι την έκλισαν χωρίς να φροντίσουν την μεταγωγή του Μεταγωγών αλλού.
Με πίκρα σας λέγω στις επόμενες εκλογές όλοι εμείς οι πολίτες του κέντρου που είμαστε περισσότεροι από τους 40 ποδηλάτες θα σας κάνουμε την «ζωή ποδήλατο».
Τέλος χαίρω για την μικρή βόλτα των συνδημοτών με κινητικά προβλήματα στους πεζοδρόμους. Όμως καλά θα έκανε η Δημοτική σας Αρχή και Αστυνομία να ανοίξει τα πεζοδρόμια που με χρήματα των Δημοτών έχουν κατασκευασθεί για να μπορούν να προχωρούν αυτοί οι συνδημότες. Συνήθως η λωρίδα για τους τυφλούς συνδημότες είναι απροσπέλαστη από τα περίπτερα και τα καταστήματα με την πραμάτεια τους. Η Δημοτική Αστυνομία, ας επιλειφθεί του θέματος και μην προσπαθείτε να ξεγελάσετε τους ανθρώπους αυτούς με τρεις πεζοδρόμους και μια βόλτα με φωτογραφίες.
Αναστάσιος Κωστόπουλος
Δημότης και κάτοικος Κέντρου Πάτρας

Ανώνυμος είπε...

Ας εξασφαλιστεί η πρόσβαση των ΑΜΕΑ με καροτσάκι στα πεζοδρόμια που είναι γεμάτα μηχανάκια και μετά να πάνε βόλτες και στους πεζόδρομος.

Ανώνυμος είπε...

Αναστάση ο Χαράλαμπος είναι δικό μας «παιδί» μην τον στενοχωρείς γιατί οι πολυπληθείς ψηφοφόροι του θα σου κάνουμε την ζωή ποδήλατο….

Ανώνυμος είπε...

Η παράταξη Δημαρά είναι τελειωμένη. Ας το καταλάβει ο Μπάμπης γιατί μετά από την δύναμη που έχει θα ξαναβρεθεί στα κοινά της οικογενειακής ζωής. Δεν προβλέπω εκλογή ούτε ως αντιπολίτευση. Ξύπνα Μπάμπη.

Χαράλαμπος Γερ.Στανίτσας είπε...

Φίλε μου, ο,τι και να γράψεις, την πινακίδα σου δεν την παίρνεις πίσω ούτε με σφαίρες.

Αναστάσιος είπε...

Αγαπητέ κ. Στανίτσα.
Επειδή δέχθηκα τηλεφωνικές κλήσεις κοινών γνωστών σχετικά με την αόριστη αναφορά σας «την πινακίδα σου δεν την παίρνεις πίσω ούτε με σφαίρες» οφείλω να διευκρινίσω ότι η αναφορά σας αυτή δεν έχει ως αποδέκτη εμένα.
Έως την σημερινή ημέρα από συστάσεως της Δημοτικής Αστυνομίας ουδέποτε δέχθηκα επίπληξη.
Είναι γνωστό ακόμη ότι διατηρώ μόνιμο χώρο στάθμευσης. Οι διαμαρτυρία μου ήταν και είναι για τους συνδημότες που δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν χρήματα προς τον Δήμο για την υποχρέωση του Δήμου να εξασφαλίζει χώρο στάθμευσης για κάθε φορολογούμενο πολίτη.
Αυτά για να μην νομίζουν ορισμένοι κοινοί φίλοι ότι θα ζητούσα ποτέ παραβίαση των Νόμων και των αποφάσεων των Αρχών όσο και αν τους κρίνω ως βλακώδεις όπως οι πρόσφατες πεζοδρομήσεις.

Αναστάσιος Κωστόπουλος
Δημότης και κάτοικος Κέντρου Πάτρας

Χαράλαμπος Γερ.Στανίτσας είπε...

Κ.Κωστοπουλε εσείς γράψετε επώνυμα και θα αναφερομουν επώνυμα σε σας. Το σχόλιο πηγαίνει για τον ανώνυμο φίλο 8 Οκτωβρίου 2012 9:32 π.μ..
Επιπλέον είστε αξιοπρεπής και δεν θα με βριζατε για μια ψωριπινακδα.
Κατα τα λοιπά οι απόψεις σας σεβαστες.

Ανώνυμος είπε...

Σε όσους τα όργανα του Δήμου αφαιρούν πινακίδες δεν βλέπω να σου προσφέρουν την ψήφο τους. Θα συμφωνήσω ότι δεν μπορείς να διορίσεις κόσμο που είναι στην πείνα και την ανεργία. Πρόσεχε όμως όταν τους αφαιρείς την πινακίδα.
Φιλικά
Άγγελος

Χαράλαμπος Γερ.Στανίτσας είπε...

Εχεις δίκιο Αγγελε. Από αύριο θα ζητάω φορολογικές δηλώσεις και οποίος είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, δεν θα του αφαιρείται η πινακίδα. Θα τον αφήνουμε επιπλέον ναι παρκάρει και στις πλατείες και στους πεζόδρομους. Για να μη σου πω ότι θα τον πληρώνουμε κιόλας.
Αν η τήρηση της νομιμότητας έχει σχέση με ψήφους, κακώς με ψηφισες , φίλε Αγγελε.

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ ότι ο κ.Στανίτσας είναι από τους ελάχιστους αντιδημάρχους που προσπαθούν σε αυτή την πόλη.
Φίλοι σχολιαστές, αντί να τον ενθαρρύνετε για την καλή εκτέλεση των καθηκόντων του, τον επιπληττετε ;
Δεν έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η χώρα βουλιάζει εξαιτίας του κακώς εννοούμενου πολιτικού κόστους ;
Δηλαδή, προτείνετε την παρανομία ;
Από χριστιανούς μαχομένους θα περίμενα το αντίθετο.
Αλλά δεν πειράζει, ο χριστιανικός χώρος με έχει συνηθίσει στις απογοητεύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Οι κάδοι σκουπιδιών βρομάνε. Τα πεζοδρόμια είναι βομβαρδισμένα. Οι πλατείες για κλάματα. Τώρα έφτιαξαν νέους πεζόδρομους με κάποιες κακόγουστες μπάρες για να παρκάρουν με την όπισθεν τα αυτοκίνητα. Όλα τα είχε η κουρελού ο φερετζές της έλειπε.

Ανώνυμος είπε...

Χαράλαμπε προχώρα και μην ακούς τίποτα..

Έτσι και αλλιώς δεν σε ενδιαφέρουν οι θέσεις και τα αξιώματα!

Σε στηρίζουμε!

Ανώνυμος είπε...

Χαράλαμπε μερικοί "χριστιανοί" της δεκάρας νομιζουν οτι σε στριξαν στις εκλογες για να εχουν το δικο τους ανθρωπο και να σε εχουν ΒΙΣΜΑ!!!
Κακώς το σκεφτηκαν.
Αν νομιζουν οτι σε σηριξαν για να σε βοηθησουν να παρανομεις με το να δινεις τις πινακιδες πισω ειναι γελασμενοι.
Σε ψηφίσαμε για να τηρείς ους νόμους και να τους εφαρμόζεις.
Συνέχισε έτσι και μην ακους τίποτα.Κάνε το έργο σου σύμφωνα με τον νόμο και να είσαι σίγουρος οτι στο τελος αυτης της περιοδου αυτης της θητειας θα εισαι ησυχος με την συνειδηση σου οτι εκανς σωστα το καθηκον σου και δεν υπεπεσες σε εκβιασμος του τυπου"δωσε μου τις πινακιδες για να σε ξανα ψηφισω"!!!

Συνεχισε γερά και εμεις μαζί σου.