Φωτό :

Όθωνος κ' Αμαλίας, Πάτρα 1950

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τους αποστράτους της
Την ημέρα των Αγίων Πάντων, η Ελληνική Αστυνομία τιμά τους αποστράτους της. Για το λόγο αυτό τελέστηκε σήμερα στις 10:00 το πρωί, δοξολογία σε όλους τους Ιερούς Μητροπολιτικούς Ναούς της Περιφέρειάς μας στις οποίες παραβρέθηκαν οι Αρχές, οι τοπικοί φορείς, αντιπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και οι απόστρατοι του σώματος.
Αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Νικόλαου, ενώ αμέσως μετά παρατέθηκαν μικρές δεξιώσεις.
Για την ημέρα εορτής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας ο Προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Αστυνόμος Β΄κ. ΣΦΕΤΣΟΣ Χαράλαμπος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
« Αποτελεί υποχρέωση κάθε οργανισμού να μην ξεχνά τους ανθρώπους οι οποίοι επί τρεις και τέσσερις δεκαετίες, εργάστηκαν σε αυτόν και συνέβαλαν, τόσο στην επιτυχία του όσο και στην εικόνα του.
Για το σκοπό αυτό, η Ελληνική Αστυνομία τιμά σήμερα, ημέρα των Αγίων Πάντων, όλους τους αποστράτους του Σώματος.
Ως υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Αστυνομίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, εύχομαι στους συνταξιούχους Αστυνομικούς μας, να συνεχίζουν τη ζωή τους με το ίδιο ήθος και να είναι πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι ».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαράλαμπε, είσαι σίγουρος ότι το "απόστρατους της" είναι σωστό στον τίτλο και στο κείμενο; Μήπως ο τόνος πρέπει να πάει στην παραλήγουσα;

Χαράλαμπος Γερ.Στανίτσας είπε...

Αδελφέ, ευλόγησον!
Πήρα το δελτίο τύπου και το δημοσίευσα χωρίς να το κοιτάξω.