Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Επιτέλους, ο Εφραίμ στη φυλακή!


Να που τελικά δεν πρέπει να απογοητεύεται κανείς. Αυτό το κράτος εν τέλει κάνει αυτό που πρέπει. Και  πρέπει οπωσδήποτε να εδραιωθεί στους πολίτες κλίμα ασφάλειας και αίσθημα διακαίου.
Ευτυχώς, από προχθές, άνοιξε μια νέα σελίδα στα χρονικά της δικαιοσύνης. Οι αξιότιμοι και εκλεκτοί και αδέκαστοι κ.κ. δικαστές διέλυσαν τις όποιες υποψίες υπήρχαν εναντίον τους. Ο διαβόητος και άκρως επικίνδυνος κακοποιός, ο αρχηγός της αγιορείτικης κόζα νόστρα, ο βατοπεδινός ρασπούτιν, ο ανίερος μεγαλοεπενδυτής,  το βδέλυγμα της αγιορείτικης αδελφότητος Ηγούμενος Εφραίμ προφυλακίστηκε!!! Οι διωκτικές και οι δικαστικές αρχές με απίστευτη και αστραπιαία κίνηση έθεσαν σε κατ΄ οίκον περιορσιμό τον ηγούμενο και την Τρίτη θα τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης φρουρούμενο και από κει, εννοείται, στην φυλακή!
Η αισχρότητα και η ανηθικότητα αλλά και τα αντίχριστα ανθρωπάρια βρήκαν τον ένοχο.
Τι κι αν κανένα ελληνικό δικαστήριο δεν έχει αποφανθεί ακόμα για την ενοχή του κ.Εφραίμ ;
Τι κι αν ο κ.Εφραίμ κατηγορείται μονάχα μέχρι στιγμής για ηθικός αυτουργός, ενώ οι φυσικοί αυτουργοί είναι ελεύθεροι ;
Έπρεπε Χριστουγεννιάτικα να περάσει στην φυλακή.
Ο ελληνικός λαός από τούδε μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Δεν κινδυνεύει. Οι ένοχοι και οι κακοί είναι στην φυλακή. Έξω είναι μόνο οι καλοί. 
Και επειδή είστε όλοι κακεντρεχείς, σπεύδω να διευκρινίσω πάραυτα ότι είναι καλοί και πάγκαλοι και ορθώς είναι ελεύθεροι όλοι οι ακόλουθοι :
1)      Αναστάσιος Μαντέλης: παραδέχθηκε ότι εισπέπραξε μίζα από την Siemens
2)      Θεόδωρος Τσουκάτος : κατέθεσε εκ μέρους της Siemens στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ 1.000.000 μάρκα, επί πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη
3)      Άκης Τσοχατζόπουλος : απεδείχθη ότι εισέπραξε εκατομμύρια για την προμήθεια των υποβρυχίων, η Βουλή τον κατεδίκασε, αλλά τι κρίμα τα αδικήματα είχαν παραγραφεί!!!
4)      Γιάννος Παπαντωνίου : ηθικός αυτουργός για το μέγα σκάνδαλο του χρηματιστηρίου ομού μετά του Κωνσταντίνου Σημίτου και του εκλεκτοτάτου κ.Παπαδήμου
5)      Κώστας Λαλιώτης : υπεύθυνος για το σκάνδαλο του Κτηματολογίου, πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Ένωση 700.000.000 Ευρώ!!! Για τα μεγάλα δημόσια έργα και τις υπερκοστολογήσεις επί υπουργίας του στο ΠΕΧΩΔΕ, ούτε λόγος. Αθώος.
6)      Θόδωρος Πάγκαλος : ο διαβόητος υπουργός της κρίσης των Ιμίων και ο εκφραστής των απίστευτων λόγων περί εξαφανίσεως της σημαίας λόγω καιρικών συνθηκών και ένοχος και αυτός ομού μετά του Αμερικανοευχαριστούντος κ.Σημίτου για εσχάτη προδοσία
7)       Μάκης Ψωμιάδης : για σωρεία σκανδάλων, στημένα παιχνίδια και διακίνηση μαύρου χρήματος αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ δεν κρίθηκε άξιος προφυλάκισης, γιατί προφανώς είχε έντιμο πρότερο βίο και δεν ήταν καθόλου ύποπτος φυγής. Βέβαια, μετά την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και προέδρου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση και ευκολότατα διέφυγε στα Σκόπια, όπου πέρασε μερικούς  χαλαρούς και ξέγνοιαστους μήνες.
8)      Μάκης Κουρής : ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού Σταθμού Alter, κατηγορούμενος  για πλαστά τιμολόγια πολλών εκατομμυρίων, έχει αφήσει απλήρωτους δεκάδες εργαζόμενους επί πολλούς μήνες
9)      Ιδιοκτήτες μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών : φοροφυγάδες πολλών εκατομμυρίων, με τεράστιες οφειλές σε ΙΚΑ, ΔΕΗ κ.ά συντρώγουν καθημερινά με πολιτικούς και υπουργούς
Και ο κατάλογος συνεχίζεται και είναι πολύ μεγάλος!
ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ όμως, ο «αρχιαπατεώνας» Εφραίμ έπρεπε να μπει φυλακή!
Αυτή είναι η ηθική των πολιτικών και των φερέφωνών τους δικαστικών!
Γι' άλλη μια φορά, καληνύχτα Ελλάδα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα κοιμηθώ πιο ήσυχος το βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

Ακούστηκε και αυτό: Μέτρησαν και σύγκριναν τον χρόνο που έκανε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον γέροντα Εφραίμ με τα αυτοκίνητα που μετέφεραν στις ίδιες φυλακές τα μέλη της 17 Νοεμβρίου, τα μέλη του Επαναστατικού κινήματος, τα μέλη των Πυρήνων της φωτιάς!!!!! Ένας από αυτός ήταν και ο γέροντας Εφραίμ.
Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.
Ξεφτίλες πολιτικοί.Κλείσατε στην φυλακή τον Εγκληματία και οι αθώοι απολαμβάνουν το φαγητό τους στα καλύτερα και πανάκριβα εστιατόρια!
Αίσχος αλήτες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό από αυτό το Κράτος!