Χαράλαμπος Γερ. Στανίτσας

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις",Mahatma Gandhi

"Πρώτα σε αγνοούν, κατόπιν σε κοροϊδεύουν, ύστερα σε πολεμούν, μετά κερδίζεις", Mahatma Gandhi

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Στηρίξτε την Τράπεζα Τροφίμων!!!

Τα σκληρά οικονομικά μέτρα και η κρίση που μαστίζει  την χώρα έχουν αυξήσει κατακόρυφα τον αριθμό των οικογενειών της Πάτρας  που χρειάζονται βοήθεια και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και σε ό,τι αφορά την κάλυψη των βασικών τους αναγκών. Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων ξεκινούν μία οργανωμένη δραστηριότητα με σκοπό την συνεχή και αδιάλειπτη ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων, προκειμένου ο Δήμος να μπορεί να παρέχει βοήθεια σε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες σε μεγαλύτερη συχνότητα.
Από σήμερα, εθελοντές της ομάδας  ΕΨΙΛΟΝ του Δήμου αλλά και σχολεία,  μέλη Μ.Κ.Ο. και άλλες εθελοντικές οργανώσεις, θα βρίσκονται έξω από Σούπερ Μάρκετ της πόλης με σκοπό να συγκεντρώσουν βασικά αγαθά που θα προσφέρουν οι δημότες. Ακόμα και η ελάχιστη συνδρομή είναι σημαντική.
Στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας είναι σημαντικό να  βοηθήσουμε όλοι μαζί τους συμπολίτες μας  που μαστίζονται από την κρίση, έχοντας αυξημένο το αίσθημα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.
Προϊόντα που κυρίως χρειάζεται η τράπεζα τροφίμων είναι: Γάλα εβαπορέ, λάδι, μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, τοματοχυμοί, δημητριακά, κονσέρβες, χυμοί φρούτων, πάνες μωρών, χαρτί τουαλέτας και σχολικά είδη

Η Τράπεζα Τροφίμων θα  παραμένει ανοιχτή καθημερινά από τις 8.30 το πρωί έως τις 2.30 μετά το μεσημέρι (τηλ. 2610 311-561) σε δημότες που επιθυμούν να κάνουν απ’ ευθείας κάποια προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: